Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra!
Eu cred ca cel mai bine ar merge un costum!
Chiar daca iti iei un pantalon de stofa si o camasa tot trebuie sa-ti asortezi si un sacou. Cat despre blugi nici nu se pune problema
O data te insori ...de preferat costum. Pana la urma cu ce preferi si cum te simti tu bine.
Daca e un eveniment important din viata ta, tinuta ar trebui sa reflecte asta. De aceea sunt de parere ca tot costumul ramane cel mai potrivit.
La costum evident Nu mergi in fiecare zi si e cu adevarat o "ocazie" nu? Casa de piatra!
Numai bine, Shin
Casa de piatra!
de preferat e costumul, nu prea se poarta blugii la cununie
Costum si neaparat cravata, doar nu vrei sa fii confundat cu un inviat. Casa de piatra!
La 9 inca nu e chiar asa de cald, nu? costum, fara cravata si daca se incalzeste prea tare atmosfera poti renunta la sacou......casa de piatra again
Vrei să fii la modă sau vrei doar să te însori? :-) Se poartă tenișii sau pantofii sport uni-color, cu talpă subțire, asortați la cravată, chiar și cu pantaloni de stofă și cămașă.
Lasa blugii pentru petrecerea de dupa... fa-te elegant sa dai bine in poze...Casa de piatra!
Eu zic ca pentru un asa eveniment cel mai indicat ar fi costumul. casa de piatra si geamuri de termopan
FiT7EA întreabă:
AlexutuDeiu întreabă: