Vreau să imi cumpăr o ceară de păr dar să fie foarte bună, si nu prea mă pricep in astea, am inteles că sunt si pentru păr si pentru păr mai mare, eu as pentru a doua varianta (cu păr mare), te pricepi?
Scuze daca nu ai inteles dar iti scriu acum mai clar:
-Vreau să imi cumpăr o ceară de păr dar să fie foarte bună, si nu prea mă pricep in astea, am inteles că sunt si pentru păr mic si pentru păr mai mare, eu aș vrea pentru păr mai mare (al meu este de 4-5 cm) te pricepi?
Răspunsul este: ce efect vrei să obții? Pentru că nu există un produs bun și unul rău. De multe ori gelul e mai puternic, și are un efect mai umed, mai sticlos. De obicei acesta are și un factor de fixare destul de puternic. Ceara în schimb, oferă părului un aspect mai mat (deși există și ceri mai cremoase), natural. Ceara te ajută să îți modelezi părul, ca apoi să îl fixezi cu fixativul.
Vreau ca ceara de păr să imi facă părul lucios, moale si cat de cat drept, efecte din astea, mă poți ajuta?
Părul scurt se aranjează cel mai bine cu gel, care va asigura rezistenţă. Foloseşte o cantitatea potrivită, altfel ai putea arăta ca un arici.
Ceara sau pomada e o alegere bună dacă vrei ca părul să rămână moale. Aceste produse au şi un parfum plăcut.
Gelul nu e indicat pentru părul mai lung, deoarece îl întăreşte şi-l face dificil de aranjat
Ceara de păr sau crema de coafat te ajută să ai un look natural. Fixativul trebuie folosit apoi cu mare atenţie, pentru că altfel ar putea da părului un aspect uleios!
in fine, eu iti spun ce ar trebui sa stii despre ceara si despre gel!
eu unul, nu mai folosesc gel sau ceara de aprox un an, si crede-ma, parul are nevoie de aproape 2 luni sa se modeleze,si asa ramane!
din cate vad eu,tu vrei sa ridici parul, sa iti dea un plus, facandu-te mai inalt!
prima data, incearca fara nimic, o sa dureze vreo 3 zile pana prinde parul o forma,si cu cateva retusuri in oglinda,pe fiecare zi,o sa iti modelezi parul foarte usor!
deci,pentru inceput incearca cu parul umed sa il faci cum vrei tu,stiu ca nu o sa stea cum doresti,si ca o sa ai fire de par care ratacesc,si iasa in sus sau in lateral,dar se vor aseza si ele,cu multa rabdare!
lasa parul sa se usuce(dupa ce ti-ai facu ''freza'',asa,in mare), apoi incerca cu niste gel(foarte putin, nu pune mult pentru ca se imbacseste parul), da-i forma pe care o vrei, si in 3 zile, o sa ai rezultatul dorit!
Vreau ca părul meu să fie drept, nu să il ridic in aer! Vreau o ceara de păr foarte bună
Ceara de par de la kallos cosmetics este foarte vuna eu am parul lung si o folosesc.
Keratina este foarte buna, daca ai parul lipsit de elasticitate si fragil. este una dintre cele mai bune pentru regenerarea intensiva a firului de par. Sper ca te-am ajutat.
Alexxa10 întreabă:
AlexandruDan1996 întreabă: