| VibeTrix a întrebat:

Mă pot machia de la 13 ani? Nu râdeți. Am niște riduri sau coșuri care mă enervează. Chiar vreau să mă machiez,dar zic, că-mi stric tenul de mică. Funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cosurile tin de normal.
Stii tu, partea cu pubertate, hormoni, una alta, iti apar cosuri.
Nu te da cu toate prostiile ca mai rau faci.
Cunosc una de 16 ani care de la 13 ani tot s-a machiat, daca o vezi la fata ii dai mai mult de 30 de ani.
Noroc ca e cam proasta si iti dai seama ca nu depaseste 15 ani.

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu, chiar iti strici pielea. Cosurile sunt normale la varsta asta. Incearca sa fi mai atenta la alimentatie, sa bei minim 2L de lichide pe zi (apa plata, sucuri naturale, ceaiuri) si sa-ti cureti si hidratezi tenul de 2 ori pe zi (dimineata si seara)

| RxTx a răspuns:

Te poti machia si la 3 ani
dar nu uita ca fardurile vopselurile
prostiile contin chimicale care te otravesc ptutin cate putin si nu este exclus sa iti strici frumusete de ten

| dragosbogdan001 a răspuns:

La mine in clasa toate fetele au 13 ani si sunt toate machiate si fardate.

| VibeTrix explică (pentru dragosbogdan001):

...Depinde. La mine la scoala, toate fetele sunt nemachiate, cu cosuri de 2 metri

| dragosbogdan001 a răspuns (pentru VibeTrix):

Atunci, nu te machia.

| VibeTrix explică (pentru dragosbogdan001):

Nici nu ne lasa. Dar nu vreau, in fine.

| Hieer a răspuns:

Poți să te dai cu diferite corectoare pentru ten care nu doar să ți le acopere coșurile, ci să ți le și vindece sau să ți le usuce. Te sfătuiesc să te dai pe coșuri atunci când apar, nu și pe riduri.

| Cristinaaa57 a răspuns:

Ai puta sa folosesti niste crème pentru cosuri si riduri... daca nu merge da-te foarte putin cu fond de ten, dar nu zilnic

| nicusor95 a răspuns:

Hieer ti-a dat cel mai bun raspuns.ai timp toata viata pentru fond de ten si alte prostii.inca esti copil

| TrolFrezze a răspuns:

Deci... treaba e simpla nu merita sa te machezi pentru niste riduri asa cum ai zis si tu iti strici tenul de mica daca ar fi dupa mine... Doar la ocazii speciale atat.

| Ssiaa_Anni_1997 a răspuns:

Nu ti-l strici daca folosesti cu masura produse calitative. Mai toate fetele se machiaza de la varsta asta.