Bea cate un pahar de lapte in fiecare zi si tine-ti si unghiile cate 10 minute in lapte asta o sa le faca mai rezistente si sa creasca mai repede
pai roz pall
Uleiul de ricin funcționează.
Manichiura franțuzească este potrivită mereu, și nu se demodează ever.
Pentru crestere, e un tratament la avon, care e foarte bun, undeva la 13 lei. Eu iti recomand oja gri. Succes!
Daca cunosti pe cineva reprezentant la ORIFLAME, vezi ca e acolo, luna asta [in catalogul asta] o oja verde care e de fapt un lac de culoare verde care mareste unghiile in 3 zile [tratament pentru unghii] si o oja la moda este rosu.[in afara scolii] iar la scoala, si mai simpla un crem foarte foarte deschis. Sper ca te-am ajutat! pupici fundita please?
Singurul lucru care te ajuta cu adevarat in cresterea unghiilor este timpul aveam aceeasi problema iar acum am unghii mari si sanatoase fara a le fi tratat cu ceva anume.cat despre oja pai...la scoala cel mai frumos ar fi manichiura frantuzeasca si in afara scolii rosu.
Pentru crestere incearca sa le tii in ulei de masline de cateva ori pe saptamana.Cat despre culori se poarta culorile tari, aprinse ca : verde inchis, albastru sau roz electric.Sunt la moda si arata foarte bine pe unghiile scurte
Pai ca sa iti creasca trebuie doar sa nu le tai si in nici un caz sa nu le rozi
O culoare de oja ar fi negru sau alb?
Mie mi se pare ca french alb sau orice culoarre
Mda,Deutza am si eu aceiasi problema! Am unghiile mici ce sa fac idee n-am dar iti propun o oja de culoare roza mai aprins sta foatre bine sau un maro! SUCCES!
Daca ai unghiile mici NU te da cu oja
acum o sa-ti spun ce fac eu:
1.mi le masez in fiecare seara cu zeama de lamaie
2.nu mai stiu
prima metoda ma ajuta ff. mult