In primul rind as vrea sa te felicit p/u succesele tale.intr-adevar din aceste rinduri am inteles ca esti o persoana de invidiat poate din aceasta cauza asa zisa ta prietena se comporta asa cu tine...te inteleg ft bine si cred ca prietena ta care acum ar trebui sa te incurajeze sa-ti fie alaturi pur simplu te ignora. dupa parerea mea ar trebui sa ii intorci cu aceeasi moneda caci ea nu merita asa prietena ca tine ...esti o fata deosebita si trebuie sa ai in jurul tai doar prieteni adevarati. treci peste, merji inainte cel putin de dragul celor ce te iubesc, bafta))))
Cel mai bun raspuns ar fi sa faci tu primul pas in a-i recastiga prietenia. De exemplu: arata-i un baiat frumos, scoate-o la un suc, sau dai timp. Acum asa este dar poate daca o vei lasa putin timp in pace si dupaceea veti face ceva ce faceati cand erati mici si veti virbi despre asta... atunci este din nou prietena ta cea mai buna
Incearca daca cineva te critica tu nu il baga ce zice in seama vorbeste si comportate frumos cu el chiar de acea persoana e mai rea.
Nu trebuie sa ii recastigi prietenia si nici nu cred ca este vorba despre invidia mai mult cred ca este vorba despre o dezamagire.
Patricia poate este dezamagita ca ai ascultat`o pe teodora si nu pe ia mai ales ca stii ca stiu destul de bine relatia ta cu patricia.
Stii ca patricia te are doar pe tine ca prietena de incredere si nu cred ca i`a placut cand tu ai ascultat o alta persoana.Parerea mea este ca trebuie sa mai astepti sa mai treaca putin timp si sa vezi in ce ape se scalda situatia. Oricum un prieten adevarat nu ai cum sa il pierzi asa de usor, iar daca il pierzi atunci nu iti este un prieten adevarat. Sper sa va rezolvati neintelegerile.
AlinaOneDirection întreabă:
DaciaRomania întreabă: