Bună.
Dacă îl ai de la mama natură ușor ondulat, singura metodă este placa, dar de moment. Părul se arde de la placă, se deteriorează. Folosește un ulei de protecție care îl găsești la hary-stilist profesionist.
Poți folosi măști pentru a hrăni firul de păr.
Nu este important să aibă aspect de "păr ud" ci să fie sănătos și strălucitor. Spalăte cu șampon și balsam pentru păr uscat și aspru. Lasă-l să se usuce liber, fărăr uscător, el ajută la asprirea părului.
Consumă fructe și legume bogate în vitamine, ajută foarte mult la sănătatea părului.
Se știe că în momentul când organismul este bolnav, firul de păr dă alarma!
Sănătate.
Pa, pa.
Baga rufe in masina de spalat. sa fie ud pe jos si sa n/ai impamantare. ajuta la par dar s/ar putea sa te /nvinetesti. e doar o gluma.
Personal am aceeasi problema ca si tine.Eu, am incercat toate sampoanele si balsamurile ...chia si mastile pentru par.Am incercat chiar si masti preparate in casa ( masca de maioneza), sau uleiul de ricin si de masline.Nici unele nu au dat rezultatele dorite. In ultimul timp...folosesc Gliss(sampon, balsam, masca de par), ma spal pe cap o data pe saptamana si imi intind parul cu placa( o singura trecere ), ma filez o data pe luna pentru a scapa de virfurile arse.
Momentan merge.
Alimentatia nu este o problema insa as dori si cateva marcii se balsam, sampon ca asa gasesc o gramada si nu as dori sa fac experiente pe parul meu
Foloseste sampon pantene si un balsam elseve si in primul rand nu te da cu spuma!
In primul rand e indicat sa te speli pe cap la 4 zile, mai ales daca ai un par uscat.Foloseste un sampon pentru par degradat, uscat, cu siguranta ti-l va face mai moale...De asemeanea, aplica balsam corespunzator tipului tau de par, deci pantru par uscat...Incearca sa nu mai folosesti spuma de par... Spuma afecteaza parul... Daca vrei un par mai drept incearca sa il indrepti cu peria si feonul dupa ce te-ai spalat pe cap sau din cand in cand cu placa... O data pe saptamana poti folosi o masca pentru par usacat, dupa ce te-ai spalat pe cap, o masaca din aceeasi gama cu samponul si balsamul sau poti recurge la o masca naturala pe care o poti prepara chiar tu in casa...Cauta pe net masti naturale pentru par...Eu iti pot recomanda gama ELSEVE de la L'OREAL.
In primul rand e indicat sa te speli pe cap la 4 zile,mai ales daca ai un par uscat.Foloseste un sampon pentru par degradat,uscat,cu siguranta ti-l va face mai moale...De asemeanea,aplica balsam corespunzator tipului tau de par,deci pantru par uscat...Incearca sa nu mai folosesti spuma de par...Spuma afecteaza parul...Daca vrei un par mai drept incearca sa il indrepti cu peria si feonul dupa ce te-ai spalat pe cap sau din cand in cand cu placa...O data pe saptamana poti folosi o masca pentru par usacat,dupa ce te-ai spalat pe cap,o masaca din aceeasi gama cu samponul si balsamul sau poti recurge la o masca naturala pe care o poti prepara chiar tu in casa...Cauta pe net masti naturale pentru par...Eu iti pot recomanda gama ELSEVE de la L'OREAL.
Sa inteleg ca ai parul cret? Pai, asta este un dar, o binecuvantare, o raritate si un noroc.De ce iti doresti sa ai un aspect comun? Numai pentru ca moda este impusa de cei mai putin norocosi fizic? Mira
Nu, nu il am cret dar cu cat imi creste mai mare are tendinta de a se ondula. Acum il am de aproximativ 60mm si incepe deja sa ma streseze. O sa incerc sa ma spal mai rar si sa folosesc produse pentru par uscat sa vedem daca are efectul dorit
Nu te spala asa des pe par daca ai parul uscat incearca sa-l speli max de 3 ori pe saptamana. apoi foloseste sampon si balsam de la loreal elseve cel galben pentru netezire intensa nu iti garantez ca o sa stea drept ca si intins cu placa dar o sa fie f moale matasos si stralucitor.
Eu iti recomand gama NIVEA DIAMOND GLOSS:masca, sampon si balsam...folosesc de ceva vreme si la mine functioneaza! Lasa un par fin, matasos la atingere si ii da o stralucire speciala.Pe langa poti folosi o spuma fortifianta de la GARNIER nu incarca parul, nu intareste! Succes!
Pe cap ar trebui sa te speli o data pe saptamana, nu mai des in ceea ce priveste aspectul aspru si uscat foloseste un ulei dintr-o gama profesionala. Ezita cat mai mult folosirea placii de indreptat si a feonului
Am o prietena care de mult timp foloseste placa si nu are deloc parul uscat sau deteriorat. mi-a zis ca foloseste ulei de ricin si are un par puternic, frumos si stralucitor...