| stefy_8347 a întrebat:

Ma tot intreb dar, as vrea sa stiu daca sunt in general bune produsele maybelline, rimelurile m-ar interesa si niste preturi(sau poza). Multumesc anticipat.

7 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Eu am fond de ten de la maybelline new york, am dat aproximativ 35 roni nu-mi amintesc cu precizie suma. E foarte bun produsul

| campanario a răspuns:

Salut. Poi in materie de rimeluri, firmele _Maybelline, L'oreal, Maxfactor, nu ti le recomand! Am incercat rimeluri de la toate aceste firme. Iti recomand cu caldura, rimelurile de la Bourjois Paris, sunt foarte ieftine insa de calitate! Eu am acesta, e cu efect de eyerliner, adica ii ajunge periuta la baza genelor si "umple spatiile dintre gene, dand impresia ca ai gene mai dese, plus ca si lungeste genele. De la Maybelline, foloseam, si e foarte bun! fondul de ten numit Dream Satiné. Sper sa te fii ajutat :* http://www.google.es/......tp?/imgres r:0, s:10&tx=45&ty=64&biw=1259&bih=471. PS. Nu iti iese din prima aplicatie, trebuie sa exersezi pana sa faci asa-numita linie. Succes.

| ElecktroFloweR a răspuns:

Eu iti spun ca sunt bune dar nu am poza sau pret.

| letitblue a răspuns:

Buna! big grin eu am fost reprezentant la Maybelline, deci am folosit majoritatea produselor, si le stiu, rimelurile mi-au placut enorm mai ales "lash stylist", din paacate acum a fost scos de pe piata nu stiu inca dece.Fondurile de ten la fel de bune, mi-a placut foarte mult "pure liquid mineral", plus corectorul de la el big grin.
Ce mai sunt bune de la Maybelline, sunt niste creioane de ochi "color definer" si e rezistent la apa, dar de-a dreptul rezistent, si poti sa obti multe machiaje doar cu un creion, de exxemplu cel roz, daca te dai cu creionul roz pe conturul ochiului si mai putin pana la os de la spranceana, iar dupa faci conturul cu negru, e extraordinar iese ca si smokey eyes, doar ca iese roz cu mov, mie mi-a placut foarte mult, creionul era in jur de 20 de lei. Celalte nu le mai tin minte pretul cu care sunt acum comercializate, scuze. dar sper sa te ajuet cu ceva big grin
ah, chiar.de multe ori se spune ca fonduriel de ten inrautatesc cosurile, roseata. eu aveam pe frunte niste cosuri si ma dadeam cam in fiecare zi cu fond de ten, pure liquid mineral, si chiar au incepusera sa dispara.big grin big grin am fost cea mai fericita laughing
sper sa te ajuet cu ceva, succes big grin

| stefy_8347 explică:

Deci chiar mi-am luat azi un rimel maybelline volum express lift si sunt f multumita si am dat 23 lei. dar fond de ten nu folosesc si nu am folosit niciodata ca tenul meu nu are nevoie(e ff fin iar cosurile le tratez cu creme)

| Anonim_5618 a răspuns:

Sunt bune cele de la maybelline;))

http://www.google.ro/......tp?/imgres

Maybelline New York the Colossal Volum Express Mascara

pret in jur de 30 lei :*

funda?:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres

http://www.baaria.com/......negru.html

eu lefolosesc si ti le recomand

si costa aproximativ 25-30 lei