| DotPunct a întrebat:

Ma tot intrebam...Cum credeti ca ajung anorexice fetele astea? Cum ajung in halul asta? Cum gandesc ele? straight face Dau funda!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aia e din cauza unei disjunctii la creier, o i-a razna si necesita tratament medical pentru asi reveni la realitate, in viata oricine sufera de cate o boala mai grava sau mai lejera.

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Fetele anorexice, desi au o greutate normala, se considera grase. Din cauza ca nu mananca sau au o cadere nervoasa, pierd foarte multe kilogame si devin exagerat de slabe. Acestea fac si foarte mult sport pentru a slabi, desi nu e nevoie.
De exemplu, daca te uiti pe Fashion TV, la prezentari de moda, multe modele sunt anorexice.
Deci ca sa nu ajungi sa ai numai piele si oase, niste picioare si niste maini prea subtiti, eu te sfatuiesc sa mananci normalsi sa nu iti faci griji pentru greutatea ta, pentru ca oricum esti in cresere. Vei avea destul timp sa te ingrijorezi de asta cand vei fi mare (daca esti copil sau adolescent/a).

| carminaburana43 a răspuns:

Eu am vazut citeva filme documentare axate pe acest subiect.La un momnet se vad grase incep sa se urasca pentru um arata si incep sa nu mai manince sa le fie scirba de mincare si asta cu greu sau de loc nu se mai poate vindeca daca tu ajungi sa te urasti pe tine insuti pentru cum areti.Asa ceva nu e voie niciodata sa te urasti pentru cum areti caci te imbolnavesti psihic si apoi si fizic pe acest motiv.Si greu sau deloc nu te mai vindeci.Cum poti iubi poe altii daca pe tine te urasti/Iubirea e legea fundamentala a Universului si cine se abate de la aceasta lege are greu de suferit.

| daniellla a răspuns:

Buna,pai banuiesc ca unele din ele auc ateva kg in plus si incearca sa le dea jos.Reusesc dar privindu-se in oglinda sa vada cat au slabit nu eralizeaza ca arata bine asa cum sunt si se streseaza devenind foarte slabe.Sora mea are un inceput de anorexie.nu stim cum s-o facem sa realizeze ca e perfecta.

| Adrianetc a răspuns:

Prima data ele sun obsedate de a avea un corp fara grasime, ele cred ca daca sunt foarte slabe sunt si frumoase, dupa aceea incep sa aiba o problema mentala legat de corpul lor, ajungand sa faca foamea de aia unele fete lesina pe strada neavand energie, de obicei fetele vor sa se faca model sa ajunga pe podium etc. insa inaltimea nu este totul pentru cei ce le fac modele, trebuie sa slabeasca foarte mult in timp scurt, de aceea ajung fetele anolexice, funda

| Desabafo a răspuns:

Totul pleaca de la "scufita" adica de la cap. Vor sa arate din ce in ce mai slabe, corpul cere vitamine, minerale care se pot lua numai din alimentatie. In acest fel corpul ia din "rezervele" sale care se gasesc in corp, metabolismul se deregleaza datorita lipsei de mancare si asa ajung vedetele ANOREXICE.

| lavii a răspuns:

Http://www.kudika.ro/articol/special/5101/Jurnal-de-anorexie.html
uite aici un caz concret... biata fata. nu merita sa faca lucrurile astea:-j. pare distrusa. convingete si tu. funda:*?