Salut. In primul rand, asta se cheama hipersecretie axilara, adica transpiri foarte tare indiferent de temperatura. Pana nu demult asta pateam si eu... dar sfatul meu cel mai bun e sa ai o igiena zilnica, cat mai riguroasa, si sa folosesti deodorante deo roll-on... astea is cele mai bune. Si daca problema tot persista, atunci fa un control la un medic dermatolog. Bafta
Nu ai incercat Rexona stick women.Vei fi curata si uscata! Iti garantez. Eu ma udam pana la coate, vara cand era canicula! Adio! Asta nu se mai intampla!
In aceeasi situatie sunt si eu. Nici un deodorant, fie el cel mai scump si mai bun nu functioneaza. Eu am incercat absolut tot ce se poate, transpiratia curge siroaie iar iarna ma ia si frigul fiind uda in zona axilara, este ingrozitor! Iar vara caut numai haine care sa nu se observe cand sunt ude, niste culori oribile desi pastelurile m-ar prinde de minune.
Exista doar 2 metode prin care putem scapa si ambele costisitoare:
1. Extirparea glandelor sudoripare de la nivelul axilei...
2. Injectarea de botux la clinica de specialitate.
Prima metoda are efect pe viata dar mie mi-e cam teama de o posibila infectie, in plus exista posibilitatea sa transpiri abundent in alte zone! A doua este ok dar tine cam 5-6 luni dupa care dai alti bani si e scuuump!
Buna!
Aceiasi problema o am si eu.Am fost la medic si mi-a spus ca e si pe baza de stres si mi-a recomandat vitamina b complex. E bine sa mergi la medic sa iti spuna ce e mai bine pentru tine.
Draga Pufulik, incearca spray-ul deodorant antiperspirant Body Series, de la Amway, sora mea are exact aceeasi problema ca tine si a rezolvat-o cu acest produs. Oricum are garantie pe satisfactie, adica daca esti nemultumita de rezultat poti returna produsul si iti recuperezi banutii. Costa 33, 80 lei. Pot ajuta cu info si chiar cu produsul. Cu drag, Corina