| RibbellaaInk a întrebat:

Ma uit dupa rochii pe un site, pentru un eveniment si am vazut marimi S eu S port da ..ma gandesc ca atunci cand vine rochia sa nu-mi vina.sad v-ati mai luat rochii de pe net? ce ma sfatuiti?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Suna distribuitorul pentru lamuriri precise.

| Maria_Bianca_Biutza_1989 a răspuns:

Da,e ok si e ca in magazin. Dar sa te asiguri inainte de a platii (cand vine) ca e S!

| eli22 a răspuns:

Nu si nici nu o sa-mi iau pentru ca de cele mai multe ori marimile sunt decalate. Cel mai sigur si cel mai bine e sa iti iei din magazin,o probezi, vezi cum iti vine si daca iti convine o iei, daca nu, nu o iei.
Dar ar fi o varianta, sa vorbesti cu cei care au site-ul respectiv si sa-i intrebi daca au si termen de retur, in caz ca nu iti vine bine sau nu iti place cum e in realitate. Firmele serioase accepta acest lucru in termen de cateva zile.

| anonimus321 a răspuns:

Poti sa stai linistita, unele site-uri accepta si returnarea produselor sau poti cere dimensiunile fiecarei marimi si vei vedea daca te incadrezi, daca iti este buna! Succes :*

| Lisa01 a răspuns:

Intereseaza-te daca poti returna produsul in cazul in care nu ti se potriveste. Daca poate fi returnat nu e nici o problema pentru ca daca nu ti se potriveste il trimiti inapoi si problema e rezolvata.Bafta