E posibil sa te usture de la ambele, atat rimelul cat si demachiantul provoaca usturime ochiilor la demachiere...
De exemplu am sa iti spun cum ma demachiez eu, poate iti va folosii. Prima data ma spal pe fata cu apa calda si sapun, dupa folosesc o crema de fata (nu suport nici eu demachiantul din cauza asta) pun cateva picaturi in jurul ochiilor si folosesc un buretel demachint pentru a curata fata definitiv. Bafta
Depress: In primul rand te intreb si eu: De ce ai comentat la intrebarea pusa de mine? Credeai ca daca ma faci proasta iti voi acorda funda? Apropo, din cate vad eu nu ti-ai dat seama ca erau niste intrebari acordate fetelor, si din cate am observat tu nu esti fata si nu inteleg de ce ti-ai pierdut timpul doar ca sa dai un raspuns aiurea prin care sa ii insulti pe altii fara sa ai nimic de castigat, poate doar orgoliu prostesc si satisfactie prosteasca. Nu vreau sa te insult dar totusi, nu cred ca e normal sa insulti o persoana pe care nu o cunosti. Atat am avut de spus, poate inveti ceva din asta sau poate te vei bucura ca ai enervat pe cineva cu raspunsul tau.
Ba,din cate stiu eu sunt fata. Poate poza de profil nu inspira asta, dar eu chiar sunt fata.
N-am ce face cu funda. Eu nu raspund pentru funda.
Iti faci rau singura.
'' poate te vei bucura ca ai enervat pe cineva cu raspunsul tau.''- Imi place sa enervez oamenii
Tu observi cat de mult rau iti fac porcariile alea si tu tot nu le lasi?
Asta da prostie.
'' Ce sa fac? ''- sa nu te mai dai cu porcariile alea
'' Vi s-a intamplat asta?''- Nu. Nu m-am dat si n-am cumparat niciodata rimel.
'' Oare rimelul este de vina intr-adevar?"-exact ce am zis mai devreme