De obicei noi fetele suntem cele care se duc la cosmetica stau ore intregi in fata oglinzi ne strofocam ca pantofi si accesoriile sa mearga cu rochia...dar daca un baiat porta bratari, lantruri, ceasuri chiar si cercei eu una nu am nimic in portiva ba chiar din contra imi place
Hmmm...mi se par foarte sexy dar nu toate o data ca da o alta impresie nu tocmai placuta.Mie sincer mi-ar place sa vad un baiat cu un lantisor genul police la lat dar mai rar asa ceva:-p.Pa-pa:*
Pentru mine e mortal sa vad un lantisor fin sau un ceas de firma la mana unui baiat:X Mi se par mult mai atragatori, ceva de gen bad boy si daca se mai si imbraca bine, chiar reuseste sa ma cucereasca...ah...
Pai arata ca au stil, un ceas asortat poate arata putin rafinament, o bratara la fel, cu lantisorul nu-mi prea place, doar daca este ceva mai deosebit, gen amuleta.
Mi se par mai draguti decat ceilalti. dar nu toate odata ca arata prea incarcati
Sa fie ceva micut si dragut, si nu toate deodata... Pentru un baiat cel mai potrivit este un ceas...
Pai. sunt mai atragatori. sa rek. mie intr-un fel ii suport.
poate sa poarte haine mai largi si merge mai bine atunci zic si eu baiat adevarat.:X:Xadik gustul meu. :*bye.
Cand vad un baiat accesorizat imi da impresia ca ii pasa de imaginea lui, de cum arata si de cum il vede lumea [asta e doar parerea mea]