| ๓єllเครtคг a întrebat:

Mai e pana la vara dar eu va intreb:

1.Cu ce se asorteaza blugii scurti?
2.Cu ce merg colantii roz cu buline albe?
3.Cu ce merge o rochie cu umerii lasati?
4.Cu ce merge un tricou cu volane scurte rosii?
5.Cu ce merge un tricou simplu alb?

Am doar 10 ani asa ca nu-mi spuneti sa port tocuri!

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
| Biby a răspuns:

Buna!
Ce coincidenta! Si eu am 10 ani.:X
1.Blugii scurti merg cu maieuri si tricouri cu imprimeuri funky si cu veste strampte deasupra.La incaltaminte sandale joase sau tenisi.
2.Colantii roz cu buline albe merg la o fusta de blugi sau una neagra cu un tricou alb sau roz si in picioare balerini.
3.O rochie cu umerii lasati merge cu un maieu negru pe dedesupr si o perche de sandale tip gladiator.
4.Un tricou cu volane scurte rosii merge cu blugii scurti sau 3/4 si cu tenisi sau sandale rosii/negre.
5.Un tricou simplu alb merge la orice.Pantaloni,fusta,tenisi sandale, balerini etc.si nu niste accesorii la fiecare tinuta.de ex. ochelari de soare, niste cercei frumosi o bratara etc.
Pentru mai multe informatii de fashion, uita-te pe site-ul asta:
http://www.divahair.ro/
Sper ca te-am ajutat!:-*
Sa ai un an cat mai frumos si numai note mari!

| Biby a răspuns:

Am vazut ca vrei in poze.
Iti trimit acum niste poze.

| Honeybunny a răspuns:

1. blugii scurti se potrivesc in partea de sus cu cu topuri fara bretele,maieuri,tricouri,hanorace. In picioare poti sa iti iei tenisi,sandale, balerini, depinde cu ce porti si in partea de sus
2. Colantii roz cu buline albe ar trebui sa ii iei la ceva simplu deoarece ei sunt cam incarcati.Ia'i cu un tricou de vara mai lung sau un maieu mai lung, cat de simplu posibil, de preferinta alb, si in picioare balerini sau sandalebig grin
3. O rochie cu umerii lasati merge cu tocuri in general, dar si cu sandale arata foarte bine
4. Tricou cu volane merge cu o pereche de jeansi pana,adica ft stramti, si cu sandale. Sandalele sa fie albe, negre, rosii sau chiar gribig grin
5. un tricou simplu alb merge cu pantaloni scurti,cu jeansi, daca este cambrat(adica asa pe langa corp ) il poti lua si cu o fusta scurta si in picioare balerini, tenisi sau sandalehappy
>big grin

| Mirruna a răspuns:

1.cu tricou [ de preferat cu imprimeu auzant, daca pant. scurti sunt simpli ] sau maieu si tenisi smug
2.cu un sarafan alb? big grin
3.pai depinde. poate merge si cu tooc si cu sadale si c opincute thinking
4.aici nu stiu big grin
5.cu orice happy

| ๓єllเครtคг explică:

Si vreau in pooze!

| LoricicA a răspuns:

1.Blugii scurti se asorteaza cu o camasa sport sau cu un tricou mulat.
2.Colantii roz cu buline albe nu cred ca sunt cea mai potrivita alegere. Poti sa-ti iei o pereche intr-o singura culoare.Ai putea sa-i imbraci la un tricou lung, la o rochita (insa depinde si de rochita), sau la o bluza lunga.
3.Merge cu niste balerini( daca spui ca nu poti sa porti tocuri). Daca rocia nu e eleganta si e sport, o poti purta la tenisi.
4.Cu colanti sau cu blugi lungi simpli si pana.
5.Cu blugi lungi, blugi scurti, sau cu o fusta.
Funda?