Pai daca in magazine gasesti ( si eu am vazut in multe) haine mov galben si verde atuci sunt la moda
Oh nu o sa mai fi trendy, fataaaaaaaaaaaa fa ceva:-ss.
Scuze ca iti spun da esti praf.
Nu stiu daca mai sunt la moda... dar mie nu imi place deloc sa combim culorile astea 3 intre ele...arata prea naspa galben cu verde sau galben cu mov:-&
Acum ...gusturile nu se discuta
Pai daca la u iti plak..nu mai konteaza daca mai sunt la moda sau nu:p..moda si-o face fiecare:
Banuiesc ca da
Dar cea ce conteaza este ca tie sa iti placa Degeaba sunt la moda daca nu iti place si daca nu iti sta bine
Conteaza daca iti plac tie culorle astea nu daca sunt la moda
Daca nu mai sunt la moda nu te mai imbraci cu culorile astea?
Moda ti'o faci tu!
dik eu una nu tin cont de moda
ma imbrac asa cum vreau ...ma imbrac astfel incat sa ma simt eu bine
Urasc culorile acestea mai ales la fete galbenul cu verde e cea mai nasoala combinatie
Doamne. Spre fericirea mea, am intrat la design vestimentar si nu am probleme de genul alor tale! Sunt oriplata de intrebarea asta! O culoare nu poate fi "la moda"! Iar din moda, iei ce-ti vine bine, nu trebuie` sa devii snoaba si sa spui 'Vai, am vazut asta pe podium, trebuie` s-o port si eu, sa fiu la moda!'. NU! Total gresit. (sfatul asta e dat si de cei mai renumiti designeri de moda). Daca vezi un haute-couture, nu inseamna ca-l cumperi si iesi cu el pe strada. Totul tine de cum asortezi! Eu de obicei, culorile tari le pastraz pentru accesorii, atata timp cat tinuta e neutra, simpla. (Trebuie sa existe echilibru) Daca in schimb, tinuta e viu colorata, accesoriile trebuie sa fie cat mai mici, inexistente, chiar, sau nu foarte evidente.