Buna,
Din ce cunosc IPL-ul este varianta invechita. Lumina in banda de frecventa emisa este destul de intensa si penetreaza pielea ajungand la firele de par pe care le chinuie. Problema cu el este ca pe langa firele de par, chinuie si capilarele si ai putea sa iti formeze mici pete datorita capilarelor sparte.
Este relativ disconfortant datorita faptului ca afecteaza pielea.
De aceea te-as sfatui sa incerci eventual un SPL. Este generatia urmatoare.
Mai sunt si niste sfaturi de urmat, dar trebuie sa citesti mai mult. Gen sa eviti expunerea la soare vreo doua saptamani inainte pe zona pe care vrei sa o "ataci", etc.
Pentru IPL, nu stiu. Pentru SPL parul mai creste, dar asa, cateva fire.
Cu orice epilator creste din nou parul.Nu exista epilator sa iti imtarzie trei -patru luni cresterea parului. Iubita foloseste unul si ii tot creste.Nu conteaza ce marca este epilatorul, parul tot creste.
Sunt doar epilatoare.Dar mai multe marci care isi fac tot felul de reclame gen "al meu e mai bun ca intarzie cresterea".
Eu am folosit un Philips Lumea IPL SC2005/00 pe care l-am cupmarat de pe http://epilatoripl.ro/ si creste. ce-i drept destul de greu dar cu oricare dintre ele cred ca tot creste. decat daca iti faci epilare cu laser o sa scapi de el pentru o perioada mai luuuuunga.
ejwihss întreabă: