| Hengryb a întrebat:

Mai nene eu știam că Zara sunt produse chinezești, când au devenit produse de lux? Palton la 400 lei?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este ieftin la 400 de lei.

| darrio2007 a răspuns:

Fara jigniri, tinere nou-nascut, ca nu am ciocnit valiza in gara amandoi.

| Violleta2022 a răspuns:

Zara este o firma SPANIOLA (infiintata acum 47 de ani in 1975), cu un lant de magazine in toata lumea.
Ca-si fac ei marfa in China, este alta poveste, fiindca-i mult mai ieftin acolo, dar produsele sunt ale spaniolilor.

| Violleta2022 a răspuns:

Uite aici informatie despre ZARA:
https://en.wikipedia.org/wiki/Zara_(retailer)

| johnnny123 a răspuns:

Palton la 400 lei ți se pare "lux"? Cât vrei să coste un palton, cât o shaorma cu de toate?

| Brizbriz a răspuns:

Amator de chinezarii, incearca Dragonul Rosu
da, stiu, sunt la dracu' in praznic, trebuie sa iti misti kuru' mare si gras pana in gaura din coltul Bucurestiului, si nu au site sa poti comanda de pe telefon cat stai pe WC
dar au preturi de iti iau piuitul, si de asta sunt SIGURRRR

| dragodana a răspuns:

Salut!
Zara sunt spanioli.Intr-adevar cer foarte mulți bani pe niște cârpe.
Vorbesc în cunoștință de cauza pentru ca lucrez la o firma de producție îmbrăcăminte și am lucrat pentru toți retail-erii.
Hainele sunt produse în România, Bulgaria, China.Materialele vin din Turcia sau Maroc.
Sunt o treapta mai sus decât H&M în ce privește calitatea.
Poți încerca Sinsay.Au lucruri bune și mult, mult mai ieftine.

| fluture156 a răspuns:

Bună! Ei (compania Zara ) au avut întotdeauna prețuri mai mari față de H&M de exemplu. Însă, mai ales daca e vorba de un palton, materiale sunt ceva mai de calitatea, eventual lână în combinație. Oricum, la cât de scumpe au ajuns hainele să fie, 400 de lei este chiar o sumă ok.

| BumiWolfie15 a răspuns:

Complet de acord cu tine. Înțeleg 100, dar 400 este chiar exagerat, mai ales cu salariul mediu din România și prețurile la alimente sărăcești. Oricum brand-ul a ajuns să valoreze mai mult decât calitatea în sine.