anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai sunt 4 zile pana la balul bobocilor.As dori sa stiu in ce as putea sa ma imbrac incat sa atrag privirile fetelor.Ma intrebam daca merge sa iau un sacou rosu,cu papion rosu,camasa Zara,blugi Bershka-sau ceva de genul-si adidasi NeoAdidas.
Sau este vorba de un eveniment pentru copii,si nu ar trebui sa ma imbrac cine stie cum,mai ales ca se mai si danseaza, si avand in vedere ca nu particip la mister, ar trebui sa ma imbrac mai simplu?
Multumesc! Jur sa dau funda!

15 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Du-te-n *** goala

| anonim_4396 explică (pentru IMC90):

A spus ca vrea doar sa atraga privirile, nu sa rida toate gagicile de duda dintre picioare.

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Vezi, ai grija ca etichetele de Zara, Bershka "sau ceva de genul" sa fie cat mai la vedere, ca, poate nu toata lumea recunoaste din prima!
Imbraca-te cum zici si, cu siguranta, vei atrage privirile mai ceva ca un semafor de cale ferata cand trece Intercity.
Fii insa pregatit si sa primesti oarece "propuneri indecente" de la...baieti.

| Labyrinth a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Vrei să se îmbrace cu îi zice mă-sa, nu?

| uply a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Du-te dracu de oligofren! Se vede ca esti respins de societate!
Am spus-o si ti-o spun si tie si tuturor butanilor si babuinilor ca tine:la astfel de evenimewnte, la prima vedere haina-l face pe om!
N-am intrebat de firma ca sa vada toata lumea cum ca as fii vreun bancher sau ceva de genul!
Numai cocalarii fac asa.Am intrebat ca sa stiu care-mi vin mai bine.E balul balul bobocilor, nu se invita fetele la dans?
Sau tu n-ai fost parte la astfel de evenimente in viata ta?
se vede ca faci parte din plebea(daca stii ce-i aia) a societatii.
Nam, intrebat de haine de nu stiu cate mii sau zeci de mii de e, am intrebat de haine care se incadreaza in suma 100-150 de e, adica pana in 600 de lei-6 milioane de lei vechi.
Deci n-am intrebat de haine facute de nu stiu ce croitotr celewbru al lumii,sau luate din Paris,Londra,Sua,Monaco,Milano,etc pe bani grei.
Nu ma confunda cu semenii tai gay care merg cu pieptul dezvelt pe strada,cioflaie guma, si parta lant de aur la gat!
Cloaca societatii, ce sa-i faci, stie doar sa-i critice pe cei superiori intelectulali lor, dar n-au habar de defectele lor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Garantat atragi privirile tuturor gagicilor, daca te imbraci in floarea soarelui.
Parol.

| uply a răspuns (pentru anonim_4396):

Toti astia care postati coment-uri de genul asta sunteti batuti in cap.N-am intrebat de haine 10.000 de e, am intrebat de ceva de bun gust, la un pret de pana 100 de e-eu zic ca e o suma destul de modesta, fara sa fie nevoie neaparat de economii, mai ales ca evenimentele astea sunt rare.

| kitten95 a răspuns:

Uite parerea mea: cumpara`ti un sacou gri si simplu. perfect simplu. nu iti lua niciun papion(vrei sa arati ca de 5 ani?!). cumpara`ti o bluza alba simpla, cu nasturi la guler si guleru` in V( uite asa, dar pe alb si cu maneca lunga: http://www.hainefashion.ro/......la-3611096 ). apoi iti cumperi pantaloni negri skinny(asa sa ceri vanzatoarei/vanzatorului, o sa stie ce sa iti dea) cu tur lasat pe negru. simpli. fara niciun fel de fermoar sa mai stiu eu ce. si o pereche de pantofi asa: http://hainetari.com/......a_barbati/ pe negru sau gri. si esti gata:). poate vrei ceva hanorac mai gros, ca e destul de frig. si ala simplu, cu nasturi( http://www.google.ro/......tp?/imgres cam ca si asta dar fara gluga).

| Labyrinth a răspuns:

Eu mi-aş lua sacoul ăla roşu pe mine, dar papion n-aş purta, şi nici blugi bershka şi nici adidaşi din ăia fiindcă nu-mi plac. Avem alte gusturi. Oricum, nu-i o ţinută rea deci te poţi îmbrăca aşa... eu mi-aş fi luat blugi roşii cu sacou negru şi o cămaşă albă cu o cravată.

| Morrigan a răspuns:

De ce ai face ceva doar sa atragi privirile fetelor? esti patetic laughing)

| uply a răspuns (pentru Morrigan):

Nu trebuie si eu sa fiu prezentabil? Sunt la varsta la care chestiile astea conteaza, mai ales daca vreau sa-mi fac o prietena, iar pentru asta, la evenimente de-acest gen trebuie sa ma fac remarcat si prin stilul vestimentar.Haina-l face pe om.

| Morrigan a răspuns (pentru uply):

Bine mah da te imbraci sa te simti tu bine nu neaparat sa impresionezi lumea. ca altfel iese ceva gen "cumperi lucruri de care nu ai nevoie cu banii pe care nu ii ai ca sa impresionezi oameni pe care nu ii placi" laughing risti sa atragi fete care nu sunt pe gustul tau daca modul tau de a te imbraca si de a te comporta este direfit de cum simti tu

| uply a răspuns:

De asemenea, as dori sa stiu ce se potriveste mai bine la sacou rosu si camasa alba, papion sau cravata, negru sau rosu?
Multumesc!

| TonyMontana a răspuns:

Doamne ce retard...