anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai vrea careva sa slabeasca? as vrea si eu o fata care tine dieta sau care vrea sa se apuce, sa vorbim pe mess sa ne dam idei si sa ne sustinem una pe alta intr`ale slabitului... mi se pare mai usor cand ai pe cineva alaturibig grin astept raspuns aici puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| RandomGirl a răspuns:

Hey happy
Eu m-am apucat sa slabesc de o luna si un pic si chiar as vrea sa vorbim pe mess big grin
Idea e ca, eu nu tin o "dieta", ci acesta a devenit stilul meu de viata, in plus am devenit vegetariana, nu are legatura cu slabitul, si ma simt foarte bine! Chiar nu simt nevoia de a manca carnebig grin
Mi-ar place foarte mult sa vorbesc cu tine si sa ne ajutam una pe alta happy
O sa iti las id-ul la mesaje.

8 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Eu am slabit aproape 10 kg vara asta, inca mai vreau sa slabesc 4-5 si chiar ar fi super sa vorbim pot de asemena sa iti spun si tie cum am reusit eu sa slabesc si sa ne ajutam.
Daca vrei imi poti spune sa iti las id-ul.

| Pinguuuin01 a răspuns:

Cred că orice fată vrea asta. laughing) :*

| oOSaritaOo a răspuns:

Bună. Eu vreau să slăbesc, dar mom face mâncare prea bunăăă :X laughing şi nu mă pot abţine. Credeţi că e bine dacă am 1, 60m şi 53 de kg? Mie mi se pare că sunt cam grasă... :S

| Innu a răspuns:

Buna! Eu nu vreau sa slabesc..am slabit destullaughingdar te.as ajuta cu cea mai mare placere.Eu am slabit in cateva luni 24 de kg..si a fost foarte usor..nu am tinut diete..nu m.am infometat..iti povestesc mai multe pe mess.Iti las id meu pe privat.:*

| Paoo a răspuns:

Renunta la paine dar daca ai sub 18 ani nu tine nici o dieta, face rau organismului.

| OaNaArEcOnTpEtPu a răspuns:

Vreau si eu..Si iti las id-ul la mesaje?

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu! iti las id-ul.

| Nastia a răspuns:

Nu sunt din Vaslui, dar ma bucura mult faptul ca pe acest site, persoane din toata tara schimba pareri, sfaturi si persoane din acelasi oras se ajuta reciproc.am simtit nevoia sa spun astabig grin