Mda... Păi eu una tot mai vreau, consider că nu e suficient.
Iar pasa cu dietele gen Montignac şi altele similare, nu ţi-o recomand. Îţi poţi da metabolismul peste cap foarte uşor, făcând ca kilogramele să apară - dispară într-un mod oscilant şi nu cred că vrei probleme. Am văzut pe pielea mea în patru ani cum miile de diete m-au încurcat şi torturat. Acum sunt mai informată şi sănătoasă. Mdeh!
Fă-ţi tu un program, nu strict, dar sănătos, cu ''indicaţiile'' de rigoare. Nu folosi miturile slăbitului - probabil le ştii; sunt la îndemână, dar inutile. Eu în prezent am pus punct dulciurilor, pâinei şi cărnii de porc/vită. Consum doar Pangasius şi piept de pui, preparat adecvat, nu în ulei, coloranţi sau cine ştie ce condimente ''rafinate''. Plus că merg la sală.
Te pot sfătui cel puţin, iar dacă chiar ai nevoie de puţin ajutor, mă ofer să ţi-l acord.
Am citit mai multe despre dieta si multe persoane au zis ca merita, eu nu am incercat nimic pana acum deoarece nu ma pot abtine, nu am sala in oras, si nici bani multi de cheltuit pe pesti dinastia, o sa incerc sa vad cum e, macar sa slabesc pana la vara un pic.nu e asa stricta dieta dar..nu mananci orice..mersi de sfat oricum:*
Buna. eu ma chinui de 6 luni sa respect un program de slabit insa singura e cam greu am descoperit o dieta super care nu implica infometarea plus ca te poti remodela frumos dupa ea si la mai multe prietene a dat roade... daca vrei sa ne apucam impreuna de treaba add scliparici96. te-am pupat>
Buna! Si eu am vrut sa slabesc. Aveam 47 kg si 1, 57 dar mi se parea ca sunt grasa.Anul trecut am gasit o metoda minunata de a slabii.Mancam ce voiam, si dupa ma duceam la wc si scoteam totul. Dar bineinteles ca dupa o luna, mi-era un rau de nu va spun.NU RECOMAND NIMANUI ASA CEVA! Este oribil.Si totusi, acum am 43 de kg pentru ca de 3 luni nu am mai mancat carne deloc.Am trecut la o dieta ovo-lacto-vegetariana care m-a ajutat foarte mult. Recomand acest lucru oricui. Te pup!
Buna!
Eu vreau sa slabesc... dar nu cu dieta aia.
Si. mi-ar placea sa am pe cineva.
Ce zici?
Pai o sa vb cu toate care mi ati raspuns ma gandeam ca mai astept o saptamana pana imi raspunde cineva