| floricicadecolt a întrebat:

Maica-mea nu vrea nicicum sa-mi dea voie sa-mi pun luciu de buze, si am 16 ani, sunt eu exagerata sau care-i problema?

7 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Da-te cand nu esti acasa, sa nu te vada ea. e exagerat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt unii parinti.Mai asteapta doi ani sa faci majratul si sa vedem ce mai are de spus.

| kiri11 a răspuns:

La cate dame de lux sunt in Romania... bine-nteles ca-si face griji de afisarea ficei happy e mama ta si ar trebui sa o asculti chiar daca exagereaza, iti vrea doar binele!

| laramistigan27 a răspuns:

Pe mine m-a lasat de abia la 18 sa ma machiez..deci asa sunt mamele, dar intr-un fel au dreptate, ca am o matusa care are niste riduri...eh,si s-a machiat de mica de la 14 ani si doctora dermatolog i-a spus ca din cauza asta.
Totusi un luciu de buze ar trebui sa te lase, cauta un strugurel ceva...care sa lase un luciu ...si spui ca iti ajuta buzele crapate.

| ykwty a răspuns:

Nu esti exagerata. Spune-i ca esti mare si ca te dai doar cu un luciu, ca nu vei exagera cu machiajul.

| Io4 a răspuns:

Nu cred ca ești exagerata. însă trebuie sa o înțelegi și tu ca probabil', din frica de a nu o lua razna cu "make up ul" se comporta așa. însă încetul cu încetul își va reveni dacă nu vei exagera.și va conștientiza ca nu e mare pagubahappy

| llMeowll a răspuns:

Nu esti exagerata spune-i asa: "Mama sunt mare si responsabila, celelalte fete pot sa se dea cu luciu, stiu ca poate nu iti pasa de celelalte fete si tu crezi ca eu sunt mica si stiu ca vei crede asta si cand voi avea 40 de ani dar trebuie sa intelegi ca am crescut si trebuie sa infrunti realitatea... si eu am dreptul si in plus nu am gresit cu nimic si nu o sa gresesc daca ma dau cu putin luciu de buze, mersi ca mai ascultat chiar daca nu ma vei lasa" asa o sa para ca esti cuminte dar atentie nu o lasa sa te intrerupa daca vrea sa obiecteze ceva in timp ce ii spui ce am zis eu ii spui asa : " mama lasa-ma te rog sa imi termin ideea, macar atat" dar incearca sa vorbesti cu ea cand e fericita sau intr-o pasa buna