anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maica-mea vrea neaparat sa imi cumpere caciulita de blana alba cu pompoane, din asta, dar mie nu mi place ca mi se pare pentru fetite mici iar eu am 14 ani. Dar mama zice ca sa nu mai comentez ca la varsta mea e numai potrivita! cum o sa arat cu ea pe cap, off?

http://www.surellaccessories.com/......%20Pom.JPG

7 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

OMG! E... ORIBILA! Nu as purta'o nici daca m'ai plati. Mai bine spune'i sa iti cumpere un beanie pentru. ca este la moda. http://www.google.ro/......tp?/imgres
A si inca ceva: arata'i intrebarea ta pe care ai pus'o aici si o sa vada si ea ca e o caciula oribila.

| Pisiquee a răspuns:

Mama ta se bagă prea mult în viața ta! Și numai ești un copil mic. Spune-i asta.Și spune-i că acum e secolul 21 numai e in secolul 19-20.
Sincer, nici eu n-aș purtao.Numai astea mai bătrâne cred că e faină pentru adolescenti. Dar eu cred că e pana in maxim 10 ani.

| Năpârlici a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres

O poti convinge sa iti ia modelul asta daca insista mult; este mai dragut ca celalalt. Îi mai poti spune ca ai deja varsta de 14 ani si esti capabila sa alegi cu ceea ce te imbraci pentru ca tu o porti nu ea. Plus de asta mai poti adauga ca sunt si alte modele care sunt potrivite pentru varsta ta si care iti plac si tie si nu te fac sa te simti ridicol in ele. Fii deschisa, spune.ti opinia! Nu cred ca o sa se supere pe adevar.

| glamvintage a răspuns:

Buna! Numele meu este Cristina, am 32 de ani si as purta acea caciulita cu cea mai mare placere, este in mare trend. In plus, este cadou de la mama ta care vrea sa ti-l ofere din inima si, cu siguranta. s-ar simti foarte prost daca ai refuza-o sau i-ai arata/spune ca nu iti place!
XOXO

| MadneSsCat a răspuns:

O sa arati foarte foarte amuzant. e oribila. n'as purta asa ceva nici sa ma bati. rolling on the floor)))))

| CreatssaBaiiInteligentule a răspuns:

Este cam uratica.Propunei sa iti cumpere o caciula mai in trend promitandu'i ceva.O ajuti la treburi prin casa, iei o nota buna ceva.Si incerca una din aceea lasata pe spate sau cu urechihappySper ca te'am ajutat.

| Tanea154 a răspuns:

Aceasta caciula apropo este in vogahappy