| Valisha18 a întrebat:

Maine, adica 18 iunie, va fi ziua mea si mergem la mall, la film, si in parc. Habar nu am cu ce sa ma imbrac, imi dati voi idei? ( tinand cont ca vreau ceva original si modern) Am multe haine asa ca puteti da frau liber imaginatiei! daca puteti, idei de makeup si hairstyleuri? big grin

Răspuns Câştigător
| Alinutsa_4282 a răspuns:

Avand in vedere faptul ca maine va fi foarte cald, poti incerca o rochita vaporoasa...genul de rochite care se poarta acum,cu imprimeu floral, iar combinata cu niste cizmulite de vara ar veni chiar simplu, comod si elegant.Desigur poti incerca si tocuri. DE asemenea niste pantaloni scurti(catusi de putin eleganti),un tricou dragut si o vestuta deasupra,combinate cu aceeasi incaltaminte amintita mai sus cred ca s-ar potrivi. Ca si make-up iti sugerez sa nu iti incarci foarte mult tenul deoarece vara,fiind cald nu este chiar recomandat. Daca ai insa probleme cu tenul poti incepe cu un fond de ten la culoarea pielii tale,putin blush in obraji(pudra),un lip-gloss discret,rimel,iar daca ti se pare prea putin poti incerca "smookie eyes"(cauta pe net cum se face). Iar in privinta parului iti poti face o coada impletita(studenteasca sau spic),accesorizand-o cu fundite de par, avand in vedere ca sunt cele mai cautate, cred ca ceva simplu care sa te puna in valoare ar fi cel mai indicat(acum depinde si de parul tau). Sa nu uiti de ochelarii de soare care sunt si necesari si trendy. Asa ca sper ca ti-am fost de folos. Distractie placuta maine si La multi ani!

3 răspunsuri:
| Electrik a răspuns:

Pentru makeup iti dau o idee,dar depinde in ce culoare te imbraci. Daca de exemplu te imbraci in rochie, ceva mai deschis si creion de ochi mai inchis, iar daca nu, te dai cu ceva mai inchis, pentru a iesi in evidenta. O coada impletita (gen carare) sau daca nu stii sa o faci sau nu iti place, ondulezi parul (daca nu il ai deja ondulat) si il lasi liber pe spate! La Multi Ani!

| Adda28 a răspuns:

Hei! Uite cum mi-ar place mie sa ma imbrac : http://www.google.ro/......tp?/imgres

| mayapfau a răspuns:

Pai...te poti imbraca cu o rochie cu print floral, niste sandale romane sau niste balerini.Iti poti face parul ondulat, gen hilary duff http://youtu.be/w6xfR2kO1eo(da copy si dupa sa paste la cautare pe google sau orice alt browser) si sa iti pui niste cercei micuti. Sper sa iti placa ideea mea:d