| t0xic1girl a întrebat:

Maine am balul de sfarsit de clasa a8-a si vreau sa va intreb cum as putea sa ma machiez?[avand in cedere ca am ochii albastrii]. parul mi-l indrept si tapez dar la machiaj nu am absolut nicio idee. Multumesc:X.

6 răspunsuri:
| candydream a răspuns:

Poti incerca un tus negru si fard de pleoape in culoare sidefata, tenul sa fie fara impuritati, un glos transparent si fard de obraz trandafiriu.

| mariaw a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=RgzXFDE4do4
poti urmari in dreapta si alte variante facute de aceeasi persoana

| Patriii a răspuns:

Cat mai natural, incerca sa iti faci niste umbre la ochi, si niste culori foartee simple

| rvr a răspuns:

Http://www.machiajul.ro/......chilor.jpg ff fain pentru ochi tai albastri si ai mai multe noante si pentru alti ochi bafta :X

| rebela a răspuns:

Daca ai ochi albastri cu roz iti sta cel mai bine roz inchis jos si sus poti face combinatie cu un vrez poti sa te dai ca rimel si creionu nu trebuie sa lipseasca un gloss puternic sa iesi in evidenta si normal daca vrei niste fond de ten.Sau la ochii albastri li se mai potriveste un albastru inchis cu creion de pleoape dar faci cum vrei tiam sp roz ti s-ar potrivi

| Special_girl a răspuns:

Ceva simplu:rimel, fard de pleoape care sa-ti scoata in evidenta ochii:roz pe pleoapa, iar spre interiorul ochiului un roz mai pal. Aplica pe buze un glos roz cu o nuanta mai deschisa decat cea folosita la ochii si machiajul tau e gata.