anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine am intalnirea bobocilor si vroiam sa va intreb daca aveti ceva sfaturi pentru mine si cu ce sa ma imbrac si cat de mult pot sa ma machiez(la machiaj ochilor ma gandeam sa folosesc putin eyelyner si rimel k la restul ma descurc dar nu vreau sa si faca o parere gresita despre mine.dau fundaaaaa:X:X:X:X:

Răspuns Câştigător
| CodrutzaDutzi a răspuns:

Da,machiajul e super fain,si se potriveste! e casual! dee imbracaminte,eu zic sa te imbraci sport-casual,adica poti sa-ti iei niste pantaloni scurtiumpic rupti sau blugi lungi rupti(avand in vedere ca santeti toti tineri)si un maieu simplu,ti-as recomanda,cu cateva pietre,sau perle,ceva de genu si o jacheta subtire ori de blugi ori un blejar de tricou albastru sau alb. poti sa-ti iti pui si accesorii,numai nu te incarca prea mult,accesorile poti fii:bratari sport,cerceii (daca iti pui)mici,cum ai fii:perlele,cercei mici cu inima etc.
la par eu spun sa ti-l faci cum vrei tu,mai ales in functie de cum te imbraci tu, dar daca alegi alegerea mea eu zic sa ti-l faci intr-o coada, dar parul sa fie ceva prins pentru ca pe caldurile astea, nu mai poti sa stai cu parul deschis, daca ai parul lung, ca mine! daca il ai mai scurt poti sa ti-l lasi deschis! parul fa-ti-l ca sa te simti bine cu el!
bafta maine! pa! sper ca ti-am fost de follos!

10 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Du-te cat mai smecher posibil..nu uita ca prima impresie e importanta in detrimentul interiorulu/ si alte stereotipii.

Trebuia sa spui cum va fi locul unde v-a avea loc intalnirea, atunci ne-am fi dat seama mai bine si am fi stiut mai bine! eu una te-as ajuta cu mare placere dar nu pot daca nu stiu cum va fi locul(elegant ..etc.)spune-mi locul si genul lui si te ajut.paa!

| Maadddaaaa a răspuns (pentru CodrutzaDutzi):

E in parc...bine este posibil sa mergem si la o terasa dar nu se stie sigur...

Nai dc!kiss

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Dacă nu poţi să scrii corect denumirea în engleză, rămâi la clasicul şi neaoşul "tuş de ochi".
Dacă eşti deja boboacă poţi să foloseşti astea fără grijă, nimeni n-o să te creadă nu ştiu cum.

| Maadddaaaa a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Ma pis pe denumirea ta corecta laughing))bv esti mare expert mai ales ca m-ai ajutat. cica "daca esti deja boboaca "ce pnm incerci sa zici prin asta?laughing))))

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru Maadddaaaa):

...Că eşti destul de mare să poţi folosi un tuş şi un rimel?
Mda, cam asta.

| anamariabx a răspuns:

Te imbraci si te machiezi in functie de spatiul unde se tine aceasta "intalnire a bobocilor"

| Maadddaaaa a răspuns (pentru anamariabx):

Se tine in parc... logic k ma imbrac si ma machiez in functie de unde se tine dar in parc pot sa fiu mai sport gen:maieu de culoare aprinsa decoltat, blugi scurti sau lungi, pot sa fiu mai eleganta(nu gasesc cuvantul)in sensul de niste pantaloni lungisi o bluzita mai vaporoasa, o camasuta de aia cu floricele-intelegi ideea sau pot sa ma duc un stil mai casual sunt mai multee si eu nu stiu pe care sa-l adopt...si la make up ma refer la ochi ce cv gen asa dar ma dau si cu creionul un pic jos:http://www.google.ro/......tp?/imgres