| Happines a întrebat:

Maine e revelionul si nu stiu cum sa ma machez. is bruneta cu ochii caprui un ten mai inchis la culoare imi puteti da niste ideei?

6 răspunsuri:
| T30D0RA a răspuns:

Intereseaza-te pe net de SMOKY EYES. Ti s-ar potrivi cel mai bine. Sau incearca auriul. Sunt invidioasa pe tine, mrrr... :*

| scumpik a răspuns:

In primul rand trebuie sa folosesti un fond de ten dar mai bun sa nu se observe. apoi o pudra de culoare medie. pentru machiajul ochilor foloseste un rimel negru, un fard care ti se potriveste :poti folosi un verde dar daca vrei o personalitate mai puternica foloseste un albastru. acum culoarea fardului trebuie sa fie in ton cu tinuta deci...depinde ce culori vei folosi si mai utilizeaza un lip-stik si nu uita de sclipici. asa vei arata extraordinar. succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca esti bruneta e perfect norocoasa-o pentru ca te prinde orice culoare nu prea mult ca strik foloseste si u nistte fard de pleoape care sa se asorteze cu vestimentatia putin rimel si un luciu de buze

| mrcs a răspuns:

Pai te duci la coafor si ii indrebi ce ti s-ar potrivi! Ti-am fost de folos oare?

| anonimdsfdg45656 a răspuns:

Poti folosi culori putini mai deschise sa-ti iasa ochi in evidenta cum ar fi un galben spre alb sau un roz... sau chiar alb

| anonimdsfdg45656 a răspuns:

Ai pute-a folosi culori mai deschise cuma r fi alb, galben sau roz ca sa-ti iasa ochii in evidenta