| LoveForShania a întrebat:

Maine la ora 16:00 este ziua de nastere a unei bune prietena de-a mea si m-a invitat si pe mine.Nu stiu cu ce sa ma imbrac...am de toate hainele dar nu stiu ce anume sa iau si ce culori.Ma ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| catalina_2916 a răspuns:

Poi...ai putea sa-ti iei o perechhe de pant scurti albi(sau o fusta), un top orice culoare, k s fii mai cool ai putea sa-ti iei unul roz, albastru electric, chiar si negru, de preferat cu paiete si niste balerini alb sau niste sandalutze cu talpa joasa.si sa-ti pui niste cercei mai mari, sa fie asa mai impunatori si o bratara alba, argintie sau roz...si sa-ti pui betitza/corduletza roz, iar parul sa ti-l indrepti si dupa sa-l tapezi...cu sigurantza ai face senzatie... te pup!

8 răspunsuri:
| dulshe a răspuns:

Eu as opta pentru ceva care ma avantajeaza, in care sa ma simt bine. De exemplu niste balerini albi, o fusta scurta de blugi, niste colanti albi, si vreun maieu mai decoltat http://www.darida.ro/image/maieu_fluture_000309010163_fata_zoom.jpg

| ioanaa a răspuns:

Unde isi petrece ziua? Daca e la o terasa iti poti lua o fustita si o camasuta draguta si niste sandalute pentru ca e destul de cald afara. Iti poti lua si o rochita de vara, cu imprimeuri sau o culoare uni, tot cu sandalute. Daca sa iti iei tocuri sau nu, tu decizi, depinde daca ai mai purtat si iti place sau daca aniversarea e mai simpla, nu ceva "oficial".

| Vyio a răspuns:

Te poti imbraca foarte colorat, e genul de petrecere la care se permite orice. Poti alege ceva decoltat, nu prea vulgar, sau ceva cuminte, dar haios, cu desene, imprimeuri traznite, etc. Important e sa fie cat se poate de lejer si potrivit temperaturii de afara.
Nu iti recomand tocuri foarte inalte, n-ai sa te simti bine cu ele, desi iti pot da un aer foarte sexy.
Poti alege chiar si o pereche de blugi, sau fusta, sau rochie..important e sa te simti bine in ce alegi si sa nu regreti apoi.

| claudya a răspuns:

Cum te simti tu cel mai bine... tu alegi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mergi la o zi de nastere inbracate in fustita dar culori calde asta e cea mai buna solutie

| Cretzulina a răspuns:

Eu una m-as imbrăca intr-o rochie; nu foarte strânsă deoarece trebuie să te simti si bine nu numai sa fii elegantă. Culoarea? Aici depinde, dacă esti blondă ar merge un bleu, roz, negru. Dacă esti brunetă : verde, mov, albastru, chiar si galben. Acum depinde de ceea ce iti place. Iar machiajul: nu trebuie sa accentuezi si ochii si buzele ci doar una din ele. Distractie placuta kiss

auran
| auran a răspuns:

Distractie placuta astazi!

| beautyisland a răspuns:

Depinde de locul unde isi sarbatoreste ziua...incearca sa gasesti hainele potrivite si care sa te avantajeze.culorile nu sunt o problema daca sti sa le combini.eu una sunt genul care ma imbrac mai elegant. spre exemplu: sandale cu toc ortopedic, o rochita mai eleganta, geanta care sa fie de aceeasi culoare cu sandalele, multe bijuterii din argint sau in ton cu celelalte accesorii. daca esti bronzata sa nu uiti sa te dai cu un ulei de picioare pentru a straluci iar daca nu esti bronzata incearca un dres licra...conteaza mult si cum te simti tu in hainele respective.