| Sara2 a întrebat:

Maine ma duc pentru prima data la solar, imi puteti spune cate minute sa stau? tinand cont ca sunt mai alba caci am facut vara asta decat 2 plaji

16 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

1 ora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Becka? esti cu capu?
Monnyk fato...10 min maxim trebuie sa stai la solar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trebuie să dai cu cremă solară de protecție cu factorul cel mai ridicat, 50+.
Pentru început, stai 3-4 minute, faci pauză 2 zile și repeți procedura.
După a 3-a ședință poți sta 5-7 minute.
Pa, pa.

| Marii a răspuns:

Eu nu stiu pentru ce te duci rolling eyes Mai bine sa fii alba la piele decat arsa de la porcariile alea de solare. Sunt in totalitate impotriva lor. dar e pielea ta nu a meawinking

| lia a răspuns:

Daca vrei sa arati ca un pui prajit sau sa fii servita de canibali la cina, stai cat ti-a spus Becka.
Daca nu, stai 10 minute, si nu uita sa te dai si cu crema de protectie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avand in vedere ca e prima oara... 5 minutetongue

| ioanaa a răspuns:

Prima data stai intre 3-4 minute, urmatoarele doua sedinte la fel (faci pauza intre ele), si abia apoi poti sa stai 5-6 minute sau chiar 10. Dar de ce in strand sa te bronzezi? E mult mai sanatos. Pt mai multe informatii, intrebi angajatii de la solar.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Maxim 5 minute... daca ai alunite sau pete pe piele eu zic sa stai linistita fara solar pentru ca, in timp, e posibil sa ai probleme! E mai periculos decat soarele...
asa ca mai bine mergi la strand decat sa dai banii pe solar!
Treaba ta... dar nu uita de crema de protectie SPF 20/30/40 depinde de pielea ta.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu zic sa nu te duci deloc fiindca e foarte periculos pentru sanatate.

| Sara2 explică:

Pe 11 o sa merg la o nunta si vreau bronz... o sa incerc sa merg la plaja ca am multe alunite iesite in afara dar nu prea se prinde soarele de mine si vroiam un bronz repede si uniform pana in 11 iulie

| Sara2 explică:

Pe 11 o sa merg la o nunta si vreau bronz.....o sa incerc sa merg la plaja ca am multe alunite iesite inafara dar nu prea se prinde soarele de mn si vroiam un bronz repede si uniform pana in 11 iulie

| Sara2 explică:

Pe 11 o sa merg la o nunta si vreau bronz.....o sa incerc sa merg la plaja ca am multe alunite iesite inafara dar nu prea se prinde soarele de mn si vroiam un bronz repede si uniform pana in 11 iulie

| andreea89 a răspuns:

Daca e prima data si ai un ten deschis la culoare, stai 5 minute cateva sedinte, dupa care poti ajunge la 10 ...15.depinde cat de bronzata vrei sa fi.

| canarita a răspuns:

La solar te arzi, faci cancer de piele si riduri premature.Renunta la idee!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La prima sedinta eu am stat 3 minute, a 2-a zi 5 minute, apoi iar 5 minute pana am ajuns la 12 apoi am continuat cu 12 minute la 4 zile pana la 70 de minute si sunt super bronzatwinking

| aumih16 a răspuns:

La solar e un moft o fita! vrei bronz natural! du-te la mare strand! asta-i bronz chimical! daca nu vrei la mare strand! atunci opteaza pentru un autobronzant!