Si u crezi ce zice lumea sau crezi in D-zeu? lol Stai linistita si nu mai crede tot ce se spune...
Da pregateste-te ar trebui sa faci tot ce n-ai apucat pana mai poti
))))
cum poti sa crezi asa ceva?
)
Deci astia care spun chestia asta cu retardati cu acte frate dumnezeu a zis f clar apostolirol lui ca nimeni nici odata nu va stii cand e sfarsitul lumii
NUUUUUUUUUUUU! NU VA FI NICI UN SFARSIT AL LUMII! nimeni nu poate stii cand va fi! Doar Dumnezeu stie si atat. Si astia de la stiri. mai tineti-va gura acasa ca vorbiti degeaba si bagati si lumea in sperieti!
Pe ce program de tv ai vazut asta? Sa fim optimisti o sa avem o moarte usoara si rapida asa cum isi doreste orice om.ha ha ha.Asculta aici sfarsitul lumii nu vine maine nici poimaine si nici in 2012
Sall. Traieste clipa. Traieste in fiecare zi, la maxim a intensiitate, de parca ar fi ultima. Pa!
Deci e ora 01:22 si inca n-am murit:o.omg.
Ce minune.
Chiar crezi in asa ceva?.Eu una nu.
Hai si tu acum, numai Dumnezeu stie cand se va termina.Asca ca stai relax,... lasa stirile. Sfarsitul poate veni oricand.
nu crede tu ce zic oameni.
LOOL!
Ce crezi tu in stiri?
Nu mai crede in asemenea ceva, va veni dar hai sa ne gandim, am citit ca dinozaurii au trait aproximativ 160 de milioane de ani si oamenii cam 20 de mii sau asa ceva ....eu cred ca va veni sfarsitul OMENIRII cand o sa facem aproximativ 160 de milioane de ani si apoi cred ca va fi sfarsitul OMENIRII dar nimeni nu stie deci....nu te mai gandi!
anonim_4396 întreabă: