| faaalyoana a întrebat:

Maine seara ma duc la o nunta. Am 4 rochitze atata. Tinand cont k nu sunt vreun grad de rudenie cu mirii.ma duc k o obligatie din partea parintilor mei. Mi am cump in vara o rochita rosie care vine cu cupe, rosie pn la genunchi si stramta.dar nu mi place k e prea lunga( eu sunt f inalta si am picioarele subtiri) si zic eu k trebuie sa o scurtez.sa fie mai scurta si nu ma scoate in evidentza..si acum e sambata deja nm am cand pana maine.deci asta e exclusa. mai am una dn dantela e deasupra genunchilor e frumoasa e crem si vine largutza de sub piept. Si mai am una de seara e din aia gen sirena.pe corp cu o bata cu trandafiri pe umar.e frumoasa.da ma gand sa nu fiu prea pompoansa..ies parca prea mult in evidentza.doar nu s domnisoara de onoare.iar cealalta e dn aia subtire de vara..si nu pot sa ma imbrac deoarece e rece afara acum. Si ma gand tot la cea de sirenaaaa.voi ce ziceti? Ideea e ca am o pereche de pantofi cu toc inchisi.au un pic de platforma is simpli si negri.ei merg purtati cu rochita sirena? deoarece ea e lunga dar, tocurile se vad cand merg...adik s vd incaltamintea...as plis.un sfat sincer

6 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Nu prea cred ca merge...
sincera sa fiu
cred ca cea mai bune alegere ar fi rochia rosie.
adica,si aia crem e draguta
dar de obicei la nunti nu e bine sa porti culori e alb,crem, pentru ca deja poarta mireasa!
ma rog, asta e parerea mea!
dupa descriere, rochia rosie ar fi super si ar merge cu tocurile de care vorbeai.
iar ca si par, iti poti face un coc http://www.youtube.com/user/LetsMakeitUp1/videos?view=0 ai aici idei simple.

| faaalyoana explică (pentru nicoletalavinia14):

Mersi.pana la urma ma imbrac cu cea rosie. ma preg deja...ideea e k eu am parul destul de lung si cret.nu prea ma impac cu cocurile desi am parul f dess.
ma gandesc cu ma sa ma machiez sa nu par vulgara dar nici stearsa.; D

| Akid a răspuns:

Da. ar merge. nu-i nici o problema ca se vad putin pantofii. Sper ca te--am ajutat

| faaalyoana explică:

E exact asa rochita.dar p dedesubt are voal negru si ala e mai lung si s vede...
http://mercador.ro/......DkSWy.html

| Bondarel99 a răspuns:

Si eu ma gandeam la rochita sirena, e cea mai potrivita pentru petrecerea de seara. Daca zici ca e prea pompoasa, ai grija sa porti accesorii foarte discrete.

| tuGatita a răspuns:

Aia lunga merge sa o iei doar seara. sa te schimbi adica. Poti purta fara probleme rochia crem. Nu te teme, nu vei semana cu mireasa. Cu pantofi cu toc negri merge. o geanta crem sau neagra, niste accesorii (bratara, cercei si un colier ceva) si parul aranjat simplu dar cu gust. sa nu te faci "oita" laughing si nici coc de mamaie.