Salut! parerea mea este ca un om trebuie sa doarma un 8-9 ore pentru ca atat ii trebuie creierului pentru a se odihni cel mai bine acum depinde si de varsta pe care o ai ca sa iti pot spune o ora de dormit sincer:d si poti dormi intre orele 16-17 pentru ca atunci creierul unui om e ff obosit... trebuie sa mai reduci orele cu pc-ul sau daca chiar nu vrei poti lua o pauza de 10 - 15 min dupa o ora petrecuta la pc sper sa iti fie de folos raspunsul meu bafta
Nu e nevoie sa renunti la calcultor.
Poti dormi mai mult. daca te culci la 3, trezeste la 12 sau 11.
Ca sa scapi de cearcane pune'ti gheata la ele
O invelesti in ceva si tii acolo.
O sa iti treaca.
Si faza cu pc-ul nu are treaba. incearca sa ai minimum8-9 ore dormite:d
Bafta
Fundita?:d
Si eu fac la fel, dar nu am cercane foarte mari. Adica abia se vad. Cu toate ca eu incerc in timpul zilei sa fac efort fizic ( ma joc ceva, scot cainele la plimbare, ies la o tura de alergare etc. ) ca seara sa fiu obosita si sa nu ma mai chinui sa adorm. Si in loc sa stai la calculator, cum ti-am zis, poti face niste activitati care sa implice efort fizic cum ar fi : fa inot, joaca fotbal, baschet etc., mergi cu bicicleta, iesi cu skate-ul. cel mai usor ar fi sa ei niste prieteni, sa stabiliti ce vreti sa faceti si sa va intalniti in fiecare zi sa practicati acel sport. good luck .
Georgian1992 întreabă: