| ConexiuniIntrerupte a întrebat:

Mama e prea zgarcita.De exemplu, i-am zis ca maine ma duc la oras sa imi iau alte carti de la biblioteca(stau la tara) si mi-a zis ca nu ma lasa.Motivul? Cheltuiesc 4 lei pe drum.straight face
Alt exemplu: Sunt reprezentant la Avon pe numele ei.Cand vin produsele, inainte de a le duce colegelor si de a le livra eu cui trebuie, obisnuieste sa opreasca din ele. Din gelurile de dus, din sampoane, isi da din parfumuri, creme de maini etc.
Cum as putea sa o schimb? Aproape ca n-o mai suport.Inteleg ca nu avem atatia bani cat sa ne cumparam tot ce dorim, dar prefer sa fiu cinstita fata de ceilalti. Ca doar nu e o avere sa-ti cumperi din banii tau un gel de dus si un sampon sau mai stiu eu ce.
Daca ii zic sa imi cumpere cateva pachete de servetele sau absorbante, sa zicem, imi ia 4-5 si imi zice sa le tin nu stiu cat timp.Pai ce vrei, dom'le, sa le refolosesc, sau ce? Imi zice ca atunci cand sunt pe stop sa mai pun si,, carpe" ca nu avem bani de atatea absorbante.
Anormal, nu?
Voi ce credeti? Dintotdeauna m-am certat cu ea din aceste motive.
Multumesc pentru raspunsuri! kiss

6 răspunsuri:
| MicutsaBăă a răspuns:

Mdaa ciudat :-s Mă cam sperie mama ta big grin
Încearcă sa ii spui că meriţi şi tu 4 lei, că doar nu e o avere...rolling eyes. Iar cu chestia cu Avon-ul spune-i că nu e bine ce face şi să se gândească că, dacă era in locul clientelor nici ei nu-i conevenea ca produsele cumpărate de ea să fie folosite. Şi faza cu absorbantele e ciudată rău big grin Adica mnah dacă nu îţi dă bani, cere-i bunicii sau matuşii eu ştiu care îţi este mai apropiată tongue.
Nuush thinking Dar sper că te-am ajutat big grin. kiss

| ladygaga a răspuns:

E foarte stricta si egoista.
4 lei nu e o avere.Sunteti oameni modesti si daca e pentru carti sa citesti trebuie sa inteleaga ca iti trebuie pentru scoala si sunt sigura ca 4 lei oricine si'ar permite.Tu ai si alocatia, o poti folosi.

Cu produsele de la avon stii cum e proverbul : ce tie nu'ti place altuia nu'i face. Nu e frumos sa foloseasca produsele, nimanui nu i'ar placea ca produsele pe care el le comanda din banii lui sa fie folosite de altcineva.

Si pentru faza cu absorbantele e igienic si necesar sa ai mai multe pentru a le schimba.Nu ai ce face straight face

Vorbeste cu mama ta.

| Alessandro a răspuns:

Bună.
Fii mai independentă.
Mai responsabilă.
Până la urmă cu faci toată treaba cu Avon, chiar dacă e pe numele ei. Deci nu are niciun drept.
Iar treaba cu absorbantele e chiar de necrezut. Cum se poate aşa ceva? Spune-i că vei accepta să îţi pui cârpe numai atunci când va accepta şi ea să îşi pună cârpe.
Oricum e cam gravă problema cu mama ta.
Pa-pa.

| BruneTTe a răspuns:

Din cate stii tu, nu a avut cumva cand era ca tine probleme cu banii? Poate ca ea nu a avut parte de toate astea si nu i se pare acum normal ca tu sa le vrei, din moment ce ea nu le-a avut. Cine stie. ca altfel ma indoiesc ca iti face/zice asta pentru a te rani. Ar trebui sa ii explici ca nu esti de acord cu ceea ce face, spune-i ce nu iti convine si gata.
Si draguta faza cu refolosirea absorbantelorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare o prostie straight face, 4 lei frate, da'i naiba. straight face
Ma intreb ce ar face cu mine straight face care am tendinta sa dau banii pe toate prostiile straight face.
Produsele cand le primesti incearca sa le imprasti cat mai repede la fete.
Si cu absorbantele, explica-i ca nu ai chef sa mergi la ginecolog si sa spargi bani pentru nu stiu ce infectie.

| 123321998896768 a răspuns:

Buna! poti vorbi cu ea sa te lase sa mergi intr-o zi si poti sa-i zici ca nu sunt asa de multi bani, si poate o so convingi tu sa te lase.in legatura cu produsele poti vb cu ea ca nu este frumos si dupa aia daca cumva o sa afle fetele la care le duci comenzile atunci nimeni nu o sa aiba incredere,si nu o sa mai fi reprezentant ca poate pot face o plangere, plus ca o sa se rada de tine si nici nu o sa mai ai comenzi si poti discuta iarasi cu ea sau macar vb cu fetele sa duci mai repede comenzile, si mama ta ar putea face si ea o comanda cat poate sa coste un gel de dus nu? si in legatura cu absorbantele spune-i ca nu este igienic sa le refolosesti plus ca poti face o infectie ceea ce inseamna ca dupa trebuie sa dai bani la ginecolog de 10 ori mai mult decat o cutie cu absorbante spune-i aceste lucruri, fa-o sa inteleaga si intreab-o cum s-ar simti in locul tau sau ar fetelor la care le duci comanda. sper ca te-am ajutat pa-pa si nu uita spune-i sa se gandeasca ce boli poti face pa-pa.

Întrebări similare