| lorytza a întrebat:

Mama mea mi-a cumparat de ziua mea o haina oribila, absolut ingrozitoare. Ei ii place.De fiecare data cand ies in oras, parca toata lumea se holbeaza la mine. Zilele trecute a observat ca nu prea o mai imbrac(e cu imprimeuri demodate, roze si albe)I-am raspuns ca s-a cam murdarit, dar nu va fi murdara mereu. Ce as putea face in acest caz? Nu vreau sa-i ranesc sentimentele spunandu-i ca nu-mi place.Nu vreau sa creada ca nu-mi plac gusturile ei.

10 răspunsuri:
| andrew_9324 a răspuns:

Rau faci, ar trebui sa comunicati mai mult, sa iesiti la cumparaturi impreuna astfel ii vei impartasi gusturile tale, iar cu urmatorul cadou cu siguranta nu va da gres. Nu ai de ce sa crezi ca ii vei rani sentimentele, nu toti avem aceleasi gusturi... te va intelege...
Curaj!

| lorytza explică:

Stiu, imi cunoaste gusturile, chiar foarte bine, dar chiar nu stiu ce a avut cu haiana aceea.Petrecem foarte mult timp impreuna

| anason a răspuns:

Pateaz-o din "greseala' cu ceva care sa nu se mai duca la spalat. Sau agat-o tot din greseala intr-un cui. Si gata, ai scapat de haina si nici pe mama ta nu o jignesti spunandu-i ca nu are gusturi bune.

| madalykuka a răspuns:

:-> imi cumpar singura ce vreau

| babygirl28 a răspuns:

Spune-i adevarul cred ca ii va fi cam greu la inceput dar dupa o sa inteleaga si invit-o odata cu tine la cumparaturi sa vada ce iti place si ce nu

Succes

| lorytza explică:

Madalykuka eu imi cumpar singura haine, dar ere vorba de ziua mea de nastere

| LoveMusic a răspuns:

Sincer, eu i`as spune adevarul. Poate ca va fi putin trista, dar decat sa o minti, mai bine ii spui in fata.Altadata va fi mai bine sa comunicati si v-a stii mai bine gusturile tale indifent ca acestea sunt legate de moda sau nu.Mama intotdeauna imi i`a ce`mi place, desi imi cumpar in mare parte singura hainele.De ziua ta, a fost mai special. Dar totusi, mai bine spune-i acum, decat s-o ranesti mai tarziu.SucceS!

| antonia12 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie cu o buza.Si i-am zis asa:Mama dar asta nu imi place. putem sa mergem sa o schimbam? Si a zis:Bine.De acum incolo chiar daca e cadou tot tu ti-o alegi.Si am scurtat-o si nici nu am mai vazut-o.

| Briosaaa a răspuns:

Cel mai bine e daca afla adevarul... Ca iti dai seama ca va afla intr-un moment dat. Si daca afla fara sa-i spui o sa te cicaleasca foarte mult. Adica iti spune :,, De ce nu mi-ai zis!? '' sau,, OOOo tie nu iti place nimic ''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate lumea chiar nu s`a holbat lumea la tine pe strada, nu te gandesti ca a fost decat in mintea ta ideea asta? totusi, pentru ca nu iti place, incearca sa vorbesti cu mama ta, explicandu`i sincer ce si cum; nu cred ca o va rani ci o sa-ti cunoasca mai bine gusturile si pe viitor o sa evite' '' accidentele'' de genul.