Hey! Sa stii ca sprancenele nu sunt atat de urate precum spui tu, problema este ca sunt cam drepte si cosmeticiana ar trebui sa iti dea o forma mai frumoasa! Spune-i mamei tale ca te simti cu adevarat complexata de acest lucru, colegele tale s-au pensat deja si ca iti doresti foarte mult. Roag-o sa-ti faca programare la cosmetica(acolo unde se duce ea ca sa fie sigura ca te va pensa frumos). Daca nu vrea ii spui ca te vei duce oricum si mai bine ar fi sa-ti faca programare ea
Bună.
Nu te mai victimiza atât, ascultă de mama ta că este timp să te și pensezi.
Pa, pa.
Buna!
Cel mai probabil nu te lasa din cauza ca esti prea mica, adica sincer nu pari sa ai mai mult de 13 ani si nici eu daca as fi mama ta nu te-as lasa, in primul rand doare si chiar daca acum zici ca nu poate sa te doara prea tare cand o sa inceapa sa te penseze e posibil sa ramai cu jumate de sparnceana nepensata si plus ca incepand de la varsta asta sa te pensezi o sa trebuiasca sa te pensezi tot timpul si din cauza asat mama ta nu te lasa, insa daca chiar te deranjeaza asa de tare cumara-ti un creion de sprancene, de preferat ar fi sa aiba si o perie si fa-ti sprancenele cu el.
Buna!
Du-te la salon si penseaza-te fara stirea ei. Asa am facut si eu. Nici mama mea nu era de acord, si m-am dus intr-o zi c-o prietena fara sa-i zic, si seara cand m-a vazut nici macar n-a observat diferenta. Oricum, ce poate sa-ti faca pentru atata lucru?
Succes!
După poză aş zice că ai undeva în jur de 12-13 ani?
Şi eu tot cam la vârsta asta am început să mă pensez, mi se pare un lucru normal să vrei să te pensezi/epilezi de când începi să te simţi complexată de acest lucru, indiferent de vârstă.
Chiar dacă ai 11 ani şi te deranjează părul de pe picioare (dau un exemplu), mi se pare ceva normal să ţi-l îndepărtezi, şi mi se pare şi mai normal ca părinţii (în special mama) să înţeleagă acest lucru şi să te sprijine.
Explică-i mamei tale că te simţi complexată de sprâncenele tale, că doreşti să ţi le pensezi, şi că ar trebui să te înţeleagă sau măcar să încerce s-o facă.
Nu iti spun in nume de rau dar daca as fi mama ta nu te-as lasa sa te pensezi! Ai doar 11-13 ani si te-as sfatuii sa nu incepi sa te pensezii de pe acum!
Penseaza-te singura. nu trebuie sa te lase e viata ta, fa ce vrei! Dar ai grija daca te apuci tu singura acasa sa te pensezi, mai intai uitate la cateva tutoriale pe youtube, ca sa nu te faci urat si dupa aia sa regreti! Si inca un mic sfat, nu te pensa prea mult, nu se mai poarta sprancenele subtiri!
DaciaRomania întreabă: