anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama mi-a luat acum o luna un rimel de la Giordani Gold - Oriflame, si cand s-a mai dus la magazin la Oriflame, a discutat cu vanzatoarea despre rimele. Ea a spus că la 15 ani sa nu mai folosesc Giordani Gold, ca ataca genele si cad, ca sunt tânără si acest rimele e folosit de femei. A zis ca pentru mine sa ia un rimel de la The One. E adevărat? Va interesati va rog si imi spuneti? Sa iau unul The One?

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Da’ ca vanzatoarea aia e acreditata de scoala internationala de make up si a facut ea un studiu pe 100 femei si a concluzionat asta laughing
E si diferenta mare intre aceste 2 marci laughing

Niciun "rimel" nu e daunator genelor atata timp cat nu abuzezi de el si nu dormi cu el.

| anonim_4396 explică (pentru Bondarel99):

Multumesc! Oricum eu îl folosesc doar la ocazii, nu in fiecare zi. Doar ca am vrut să știu de acum daca e periculos, ca sa stiu daca sa il înlocuiesc.

8 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

La 15 ani ai tai n-ai nevoie de rimel, e daunator genelor

| Yurisa a răspuns (pentru SilentRain):

Nu a murit nimeni din cauza unui rimel, calmeaza-te laughing

| SilentRain a răspuns (pentru Yurisa):

Sunt mai calma ca niciodata, eu vad ca voi muierilor ma acostat

| Dalmore a răspuns:

BS

| NicoleEazi a răspuns:

Cum ziceau si fetele nu a murit nimeni de la un rimel. Daca ar avea ingrediente toxice nu s-ar comercializa.Imi place giordani insa ador mai mult pe cel rosu de la very me, rimelul ala face niste gene de le adori insa s-a scos sau nu este disponibil, oricum isi merita banii, separa genele, da aspect natural si nu le incarca si ai senzatia de gene false

| andreeabobo a răspuns:

Ar fii bine sa te uiti tu singura la ingredientele fiecaruia pe net.
Nu cred ca e adevarat ce zice, daca stai sa te gandesti orice rimel contine chimicale. Deci e alegerea ta daca vrei sa te dai sau nu. Trebuie doar sa te asiguri ca nu dormi machiata si ca te demachiezi mereu. Eu am primit un rimel THE ONE si imi place. Nu am testat Giordani dar dupa cum am zis majortiatea rimelelor contin chimicale, si sunt testate dermatologic din moment ce sunt pe piata.

| Madalina_Georgiana_1998 a răspuns:

The One ti l recomand e cel mai bun si toata gama the one e geniala.