| Farcas a întrebat:

Mama unei prietene are maine nunta. zice ca ar vrea sa foloseasca crema autobronzanta deoarece este alba.insa nu stie cum trebuie folosita, iar eu nu am cum s-o ajut deoarece nu am folosit niciodata.cum trebuie intinsa? cam cat tine un bronz cu crema accea? este adevarat ca dupa ce te speli iti vor ramane pete? daca stai la soare, te mai poti bronza peste crema? adica sa ti se accentueze bronzul? este unform bronzul cu astfel de crema? multumesc.

3 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

In primul rand pentru a alege nuanta potrivita de crema trebuie sa tinem cont de nuanta pielii noastre.
Inainte de a incepe sa aplici crema trebuie sa-ti cureti cat mai bine pielea (sa te epilezi daca este cazul, sa te demachezi etc).
Crema e bine sa o aplici cat mai repede pe toata suprafata pe care vrei sa te bronzezi ( adica un pic mai mult decat cea care se va vedea din rochie)
Pielea de la coate, genunchi si glezne este mai uscata si cu multe cute, Prezinta riscul de a se colora mai intens, de aceea trebuie sa avem mare grija sa aplicam mai putina crema
Nu uita de gat si fata. Atunci cand foloseti aceste produse asigurate ca sunt atat pentru corp cat si pentru fata. Exista produse care au gama speciala de autobronzant exclusiv pentru fata
Ai grija la zona parului de la tample si frunte. Tamponeaza usor cu degetele ca si cum te-ai da cu fond de ten.
Protejeaza sprancenele pentru ca autobronzantul sa nu modifice culoarea naturala a firelor
Nu uita dupa fiecare aplicare spala-te pe maini, insistand in zona unghiilor si a cuticulelor

| borsec a răspuns:

Uii mai bine nu... dupa cateva ore de la aplicare aspectul pieilii este galben, nu se aplica uniform.Sa se duca macar 10 min la solar, 10 min in solar nu face rau nimanui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema cu autobronzantele e ca lasa urme pe piele...Personal,nu am folosit, dar am multe prietene care au folosit si nu erau deloc incantate.Era mai usor sa faca o sedinta, doua, de solar... Poate totusi gaseste o crema autobronzanta buna...tot ce stiu e ca prietenele mele se plangeau de cea de la Avon si Oriflame...Totusi,soarele este foarte puternic, poate daca sta 3 ore la bronzat i se mai inchide tenul. O prietena care are tenul deschis are o tenta de bronz si a stat doar 2 ore la plaja.Sa incerce sa stea la plaja un pic, dupa ora 4.Personal,nu recomand autobronzantele pentru ca lasa urme si am inteles ca se si duc greu jos de pe piele acele urme...