| Stephh a întrebat:

Mama zice că soră-mea are vergeturi/celulită.dar eu nu cred. Ştiu cum arată celulita sau vergeturile şi nu e nici una..bine..arată puţin a celulită, dar mă rog. întrebarea mea este CUM SĂ SCAPE DE ELE? Are puţine.şi ţinând cont că are 11 ani/50 kg/1.56-1.57 înălţime..Mama nu vrea s-o ducă la doctor sau s-o dea cu creme. Vrea tratamente naturale! Gen gimnastica..sau nu ştiu.Kisses.Fundă! Repedebig grin

5 răspunsuri:
| Madaliinaaa a răspuns:

Sa se dea cu ceai de menta, sa faca exercitii anti-celuitice, gasesti pe net sau pe youtube. Bafta.

| Noone4u a răspuns:

De vergeturi scapa masandu-te cu ulei de masline cald, iar de celulita cu sport, alimente bogate in potasiu: banane, cartofi, ciuperci, spanac, fasole alba, mazare, linte, pepene verde, kiwi, caise, ananas, mere, migdale, seminte de floarea soarelui, castane, alune, nuci, carne de gasca, pulpa de berbec, cod uscat, somon afumat, pastrav, etc., apa, maxim 3 litri pe zi, inlocuieste dulciurile, ciocolata cu fructe, consuma dimineata, pe stomacul gol, ceai de frunze de urzica, mesteacan sau leustean, acestea ajuta la dezintoxicarea organismului, nu uita de ceaiul verde, inainte de fiecare masa bea un pahar de apa calda. Funda?

| Dolofănica a răspuns:

Eu am 8 ani/50 kg.

| antigoni a răspuns:

Vergeturile sunt pacatoase, nici cele mai scumpe creme nu dau rezultatele asteptate, daramite doar sport! As vrea sa cred ca exista un inlocuitor al laserului, insa ma indoiesc. Eu spun cu parere de rau ca nu cred ca are sanse sa scape de vergeturi. De celulita da... sport + dieta + masaj.

| ArySwetty a răspuns:

Poate sa scape de ele cu ajutorul sportului. Adica cum sa zic 3 ture de alergat in jurul blocului/casei dimineata, la pranz si seara? Sau sa faca fitness in fiecare saptamana. happy sper sa ajute raspunsul meu! PUP! kiss