| Livia94 a întrebat:

Marele meu complex sunt ochelarii! port ochelari de vreo 3 ani si m-am obisnuit cu ei in asa fel incat imi este teama sa nu-i mai port, e o frica permanenta de parca as fi complexata de felul cum arat si ca persoanele din jur sa spuna ca nu imi sta bine fara ei.Nu stiu cum sa scap de acest complex pur si simplu ma face sa ma simt inferioara...Am nevoie de niste sfaturi care sa ma faca sa ma simt ok si fara ei!

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Stai linistita, asta se-ntampla doar in capul tau, incearca sa nu-ti mai imaginezi asta, incearca sa-i dai jos putin cate putin, si o secunda e de-ajuns astfel incat sa vezi ca nu ti se-ntampla nimic tongue Incearca sa te gandesti la alte chestii si ai sa vezi ca o sa-ti treaca happy Daca ai nevoie de-ncurajari, ceva da-mi un mesaj privat si-ti dau id-u meu sa mai vorbim happy

6 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Maturizeaza-te!
Nu te juca cu sanatatea ta doar ca ti se pare tie ca se uita lumea la tine nu stiu cum.

| andreeada a răspuns:

Livia stai linistita si eu ar trebui sa port ochelari dar nu-i port din pacate! Si nu ai de ce sa te simti inferioara, se spune ca persoanele care poarta ochelari sunt inteligente!

| deyutzyk97 a răspuns:

Salut livia si eu am aceeasi problema si eu am ochelari si prieteni mei spun acelasi lucru dar odata ce nu o sa-i mai porti o perioada de timp 1 saptamana sau 2 o sa te obisnuiesti si daca nu-ti sta bine fara ei iti faci o schimbare la par la haine care sa-ti stea bine fara ochelari...eu abiia astept sa scap de ochelari dar nu pot

deci succces!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si eu port ochelari de cca 20 ani si as fi fericit sa nu mai trebuiasca sa-i port. Daca nu mai ai nevoie de ochelari atunci ai nevoie doar de un pic de vointa, uita-i acasa cand pleci si n-o sa mai ai probleme. Dupa putin timp nu o sa le mai simti lipsa. Succes si numai bine!

| Raluca_1748 a răspuns:

Atata timp cat sanatatea ta este in joc, nu cred ca ar trebui sa te simti complexata. Nu vad inferioara o persoana care poarta sau nu ochelari fata de celelalte persoane, care nu au purtat niciodata ochelari. De ce sa nu-i mai porti? Doresti ca miopia sa avanseze?
Mi-e greu sa cred ca-ti doresti asa ceva.
Gandeste-te ca o faci exclusiv pentru sanatatea ta. Pastreaza ochelarii in continuare, e pentru binele tau.
Nu am inteles care este relevanta persoanelor din jur. Alegi sa fii pe placul amicilor din anturaj (automat nu vei mai fi multumita de tine insuti) sau sa te declari multumita de propria-ti persoana?
Alegerea iti apartine. Gandeste-te bine, nu lua decizii pripite, e posibil sa te coste pe viitor. O zi buna, Raluca.

| gabitza_6878 a răspuns:

Nu cred ca v-ati prins... ei nu-i place cum arata FARA ochelari
vrea sa-i poarte in continuare (ca si mine )
nu stiu ce sfat sa-ti dau ...nici eu nu prea ma suport fara ei laughing
mi se pare ca am ochii mici fara ei si forma capului ciudata
poti incerca sa porti niste ochelari cu dioptria mult mai mica ( adica niste ochelari purtati doar de forma )