E mai mult o masca de hidratare care ajuta totodata si firele despicare deci da e buna.Trebuie lasata sa actioneze cam 30-60 min si trebuie folosita de min. 2 ori pe saptamana ( eu asa fac - bine am citit si pe un site unde scria ca trebuie tinuta cat mai mult-si la mine -in timp - a data rezultate si sunt foarte multumita nici nu se compara cu mastile comarciale)
Da, e foarta bune. Poti pune si cateva picaturi de lamaie.
Cat timp? Cat doresti, mai mult de 2 ore oricum. 3-4 ore e ideal.
Pai orice masca de par se tine cam jumatate de ora. Daca poti sa stai mai mult cu ea, cu atat mai bine.
30 de min nu mai mult! ca pe urma se hidrateaza prea rau si se ingrasa repede! eventual dupa ce pui masca stai si cu un prosop peste ca sa stea sa actioneze.
Pai este foarte buna fiindca si eu am incercat, si timpul: depinde de ce par ai si cat de scurt sau lung e... eu zic ca vreo 10-15 min
Trebuie sa te dai cu el pe par intr-o zi in care esti libera. Dupa ce te dai pe par iti pui un prosop mai rau in cap si ori scris sau mai faci ceva prin casa si stai cu el pe cap cat iti permite timpul. Da intr-adevar este bun.Eu stau si vreo 2 ore cu el pe cap si da randament.Pe deasupra iti si creste repede parul si intareste firul de par.Bafta!
Ulei de masline impregnezi pe par bine si uzi un prosop cu apa mai calda si il pui repede pe cap si stai asa o jumatate de ora apoi te speli cu sampon si te clatesti bine cu apa
Sincer eu nu cred in astfel de vrajei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti pierzi curajul... e doar o parere