| flor31 a întrebat:

Mastile de la Avon, Planet Spa, ajuta sa dispara macar cateva cosuri de pe fata?

5 răspunsuri:
| Alysée a răspuns:

Am avut vreo 5, cea mai buna mi so parut cea mov iar cea mai buna de nimic cea roz.iti recomand retin a, nu usuca pielea atat de tare dar iti scoate mai intai cosurile la suprafata si apoi le vindeca, e mult mai eficeienta comparativ cu altele mai scumpe, 14 lei.

| Loryb a răspuns:

Mai eficiente sunt produsele din gama Clearskin, viziteaza site-ul: http://produse-avon.blogspot.ro/search/label/Clearskin, vei gasi mai multe informatii utile.

| Aura7Avon a răspuns:

Dar de ce Planet Spa si nu gama ClearSkin? Tot de de la Avon, insa conceputa special pentru tratarea cosurilor si a punctelor negre. Deci, produsele ClearSkin daca ai pana in 20 de ani, produsele ClearSkin Professional daca ai peste 20 de ani. Si vei gasi in gama asta si masti speciale pentru indepartarea punctelor negre, tratament pentru cosuri sau pentru petele ramase, gel de dus pentru tratarea cosurilor, etc. Uite, daca vrei, putem vorbi despre asta: aura_avon@yahoo.com

| Guştiuc_Daniela_1997 a răspuns:

Incearca sa cauti farmacii, unde poti da comanda, de o reteta din diferite fructe, sau date cu spirt. Cel mai bine sa te consulti cu medicul de familie.

| Makemebeautiful a răspuns:

Incearca sa-ti faci masti cu argila si apa. Sunt foarte bune si eficiente. Mastile de la Planet Spa nu cred ca te ajuta prea mult