| TheLittleMonster a întrebat:

Meow,TPU. Am 16 ani,si nu stiu daca e bine sa ma vopsesc de acum. Ma gandeam sa ma vopsesc alb (blond)-negru:jumatatea dreapta neagra si jumatatea stanga blonda. Ceva de genul cantaretei Porcelain Black. Am inteles ca daca ma vopsesc de la anii astia o sa imi ard parul,o sa mi-l stic. E adevarat? Voi ce imi recomandati? Ma gandeam ca daca nu e bine sa ma vopsesc,sa revin iar la breton. Voi ce credeti? Astept parerea voastra. With love, TheLittleMonster

4 răspunsuri:
| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Eu zic sa nu te vopsesti.

| Viatapepista a răspuns:

Incearca vopsea de la l'oreal casting creme gloss. Se duce dupa 28 de spalari si nu contine amoniac.Eu am folosit-o si am fost multumita. Nu stiu care e culoarea ta naturala, dar partea pe care o vrei alba ar fi bine sa te oxigenezi ca sa prinda, si oxigenatu intr-adevar strica parul.

| gabriela02 a răspuns:

Buna! nu e bine sa te vopsesti pentru ca esti prea mica si da iti arzi parul si parul tau nu va avea mereu culoarea care in vopsesti chiar daca te vopsesi des! iti spun sincer! saca te vopsesti cu alta culoare decat culoarea parului tau o sa ti se vada culoarea parului tau reala! mai bine ramai la starea ta normala! sper din tot sufletul ca te-am ajuta si mult noroc!

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Stai linistita, vopseaua nu arde parul, doar decolorantul il arde. Nu este nici o problema sa te vopseti la varsata asta atata timp cat nu decolorezi parul.