| Eduard619 a întrebat:

Mereu ma simt inferior fata de restul si sunt igorat.Mi se pare ca arat oribil
Cum sa ma schimb?

Răspuns Câştigător
| BăiatuCuPassatu a răspuns:

Salut. Încearcă să nu mai pui la suflet părerile celor care te vorbesc pe la spate, sau te jignesc...
Fii tu însuți, muncește, câștigă-ți banii singur, cumpără-ți când iei salariul câteva haine faine, fă-ți o frizură frumoasă și încearcă să cunoști persoane pe Facebook, astfel vei socializa cu fete, vei cunoaște o fată drăguță și nu îți va mai păsa că unii din jurul tău te marginalizează. De ce să te ignore? Nu ai tot două brațe, două picioare? Ești invalid? Și chiar dacă ai fi fost fără o mână ferească Dumnezeu, tot nu ar fi trebuit să fii ignorat sau dat la o parte. Asta denotă că cei din mediul în care trăiești nu îți sunt prieteni adevărați, ci doar niște oameni fără cultură, fără educație și fără respect față de semenii lo...Tu încearcă să nu pui la suflet vorbele lor, mergi pe drumul tău și nu privi înapoi happy
Cu bine happy

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa-ti schimbi look-ul.
Fa-ti o freza care sa te avantajeze
LAsa-ti, tunde-ti barba in functi cum iti sta mai bine
Schimba-ti stilul vestimentar

| Mayar a răspuns:

Nu arati oribil, dar nu cred ca doar aspectul conteaza, ci si personalitatea. Cum te comporti cu cei din jur?

| Eduard619 explică (pentru Mayar):

Gen sunt tipul sarcastic cu toata lumea.
Poate asta e una din greseli.

| Mayar a răspuns (pentru Eduard619):

Aveam eu un profesor tanar ce era asa si la nimeni nu ii placea de el. deci ai dreptate, poate ca asta e o problema de luat in considerare. Incearca sa te comporti cat de cat frumos/respectuos cu cei din jur si incearca sa iti gasesti ceva amici/prieteni cu care sa mai petreci timpul.
la fete e foarte usor : ii faci la o fata un cadou si ea e super impresionata si vrea sa fiti prieteni. Cadou cu ocazia zilei sale de nastere, ca e nu stiu ce sarbatoare, ca ai fost nu stiu pe unde in calatorie si te-ai gandit sa i iduci si ei acel suvenir, etc. Dar la baieti chiar nu stiu cum sa ti-i faci prieteni.

| Samariteanul a răspuns:

Ti se pare ca arati oribil...aranjeaza-te putin, fa putin soprt, invata mult mai bine si o sa vezi schimbari majore.Incearca sa nu mai fi asa de ignorant si nu te mai simti inferior. Daca sti cum sa faci chiar tu poti impune superioritatea(depinde ce i transmiti celuilalt)