Eu iti sugerez sa renunti la unghii false.Doar iti distrugi unghiile tale naturale! Daca le dai cu o oja si apoi cu intaritor, crede-ma, vor fi mai frumoase decat cele false
Da, o sa te tina
Dar dupa numai sa poti sa le mai dezlipesti
O prietena si lea lipit cu picatura si cand a vrut sa si le dea jos a trebuit sa stea cu degetele un apa calda 30 de minute
Nu face prostia de a ti le lipi cu picatura, poxipol sau mai stiu eu ce. Foloseste lipiciul pe care ti-l da de acolo, ca de folosesti altceva sa nu te astepti sa mai ramai cu unghiile tale adevarate intregi.
Cu picatura tin maxim 2 zile daca ai grija de ele.
Deci o saptamana sa nu te astepti sa tina nici daca nu intrii in aapa. Spun acestea din proprie experienta.
Bafta.
Nu cred ca vor tine, in plus iti distrugi unghiile tale naturale folosind picatura.Mai bine mergi la un salon, platesti in jur de 50 de lei si o sa ai niste unghii superbe care tin in jur de 2 luni.Bafta:*
Iti vor tine dar de la apa de mare se vor face cam urate am avut eu si am fost nevoita sa le dau jos
Nu face prostia asta! am avut si eu acum 3 luni si mai am si acum picatura pe unghii si plus de asta mi se exfoliaza si mi se rup!
Mai bine te duci la un salon, nu cred ca este sanatos sa iti dai unghiile cu picatura si la apa sigur iti vor rezista, nu este asta o problema dar gandeste-te ca daca t-i se da una peste cap ( deoarece nu sunt foarte fixe ) ...este jale
Succes
Daca vrei sa ramai fara unghii, ideea ta e perfecta.Eu iti recomand sa te duci la salon:*
Pai probabil iti vor tine. Dar la apa nu stiu daca iti vor tine mult. Daca pui destul de multa picatura probabil nu cad . Succes
andreeaskumpic întreabă:
anutza17 întreabă:
Georgian1992 întreabă: