| AndreeaRullz a întrebat:

Merg la mare saptama viitoare si vreau sa'mi pun unghii false? Imi vor tine o saptamana daca le lipes cu picatura?

18 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Eu iti sugerez sa renunti la unghii false.Doar iti distrugi unghiile tale naturale! Daca le dai cu o oja si apoi cu intaritor, crede-ma, vor fi mai frumoase decat cele falsewinking

| Xonia a răspuns:

Da, o sa te tina
Dar dupa numai sa poti sa le mai dezlipesti
O prietena si lea lipit cu picatura si cand a vrut sa si le dea jos a trebuit sa stea cu degetele un apa calda 30 de minutelaughing

| marrr a răspuns:

Nu face prostia de a ti le lipi cu picatura, poxipol sau mai stiu eu ce. Foloseste lipiciul pe care ti-l da de acolo, ca de folosesti altceva sa nu te astepti sa mai ramai cu unghiile tale adevarate intregihappy.

| Miruna_7873 a răspuns:

Cu picatura tin maxim 2 zile daca ai grija de elebig grin.
Deci o saptamana sa nu te astepti sa tina nici daca nu intrii in aapabatting eyelashes. Spun acestea din proprie experienta.
Bafta.

| ClaraZ a răspuns:

Nu cred ca vor tine, in plus iti distrugi unghiile tale naturale folosind picatura.Mai bine mergi la un salon, platesti in jur de 50 de lei si o sa ai niste unghii superbe care tin in jur de 2 luni.Bafta:*

| MaDrogezCuPepsiCola a răspuns:

Buna! Cu aracet tin mai mult! funda?

| I U L I A a răspuns:

Iti vor tine dar de la apa de mare se vor face cam urate am avut eu si am fost nevoita sa le dau jos big grin

| mymy a răspuns:

Nu face cu picatura ca nu ti le mai dai jos repede siti distrugi unghiilehee hee

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Lipeste-le cu poxipol sa fii sigura. Dar pe frunte.

Răspuns utilizator avertizat
| roxanaaaaaa_3049 a răspuns:

Nu face prostia asta! am avut si eu acum 3 luni si mai am si acum picatura pe unghii si plus de asta mi se exfoliaza si mi se rup!

Răspuns utilizator avertizat
| Antonik a răspuns:

Mai bine te duci la un salon, nu cred ca este sanatos sa iti dai unghiile cu picatura si la apa sigur iti vor rezista, nu este asta o problema dar gandeste-te ca daca t-i se da una peste cap ( deoarece nu sunt foarte fixe ) ...este jale laughing
Succeswinking

| ata a răspuns:

Du-te la salon parerea mea

| RMC a răspuns:

Mai bine foloseste aracet.

| RMC a răspuns:

Mai bine foloseste Aracet.

| Tuixi a răspuns:

Daca vrei sa ramai fara unghii, ideea ta e perfecta.Eu iti recomand sa te duci la salon:*

| saulasa a răspuns:

Pai probabil iti vor tine. Dar la apa nu stiu daca iti vor tine mult. Daca pui destul de multa picatura probabil nu cad laughing. Succes tongue