Sigur ca da! Mai intreaba profesionisti.Eu am vazut la Miami Ink cand si-a facut o tipa tatuaj tocmai ca sa mascheze cicatricea
Stiu sigur ca se fac tatuaje peste cicatrici, am vzut asta unde m-am tatuat eu si daca nu uita-te pe discovery de luni pana vineri la ora 16 la emisiunea L. A. ink (arta tatuajelor) si o sa vezi.
Depinde de natura acelei cicatrici. Mie imi ramasese o cicatrice foarte urata de la operatia de apendicita, mi-am facut tatuaj peste si nu se mai observa deloc. Important este sa nu fie cicatrice proaspata sau care doare.
Depinde de alegerea ta...sa nu ai probleme apoi...trebuie sa ai incredere in tine... oricum un tatuaj e lucru mare...pe mine una nu ma pasioneaza
Si eu am vazut la tv ca se mascheaza cicatricele cu tatuale. Astfel dintr-o cicatrice pe care o ascunzi vei avea un tatuaj pe care-l vei expune vederii. Depinde si ce model iti alegi.
De ce vrei sa iti faci un tatuaj peste o cicatrice? te deranjeaza cicatricea sau vrei sa iti faci un tatuaj in acel loc fara motiv?
daca vrei sa scapi de cicatrice, exista un softlaser care, dupa 4 -5 sedinte te scapa de cicatrici. eu l-am folosit mai demult si am scapat de cateva cicatrici. aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Softlaser-SL30
magazinul e specializat pe tehnica medicala, comanda se face online, livrarea la domiciliu. multa sanatate, si sa stii ca la un moment dat in viata o sa iti para rau ca ti-ai facut un tatuaj, chiar daca acum ti se pare ceva "cool"
Da depinde ce cicatrice eu am una de cezariana si am hotarat sa imi fac un tatuaj peste consiliata de cel mai bun tatuator din italia mi-au facut poza la cicatrice si mi-ai facut desenul peste sa vad cum imi acopera e perfect e un inger care imi reprezinta fetita si puterea mea de a infrunta tot in viata.
Se fac tatuaje peste cicatrici doar ca doare mai tare decat pe piele naturala, consultati-l pe domnu Google inainte sa vorbiti.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: