| Green a întrebat:

Merita banii un concealer? Eu nu am cosuri multe, f. putine, imi apare unu la vreo saptamana, folosesc gel de curatare f. bun, dar uneori as vrea sa le acopar cand am o petrecere sau altceva. Nu folosesc fond de ten, pudra sau altceva. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| undercovergirl a răspuns:

Buna,

Asa-numitul concealer inseamna o crema sau un baton care te ajuta sa maschezi imperfectiunile. Cum ar fi: cearcanele, umbrele usoare din coltul interior si exterior al ochiului… Exista si niste produse speciale, pe care le aplici cu pensula pe ridurile de pe frunte sau din jurul gurii – astfel, aceste riduri vor parea mai fine decat sunt in realitate.
Poti folosii un corector baton pentru cosuri in functie de tipul de ten.

2 răspunsuri:
| hiphopbeatz a răspuns:

Merita, dar conteaza si firma.eu folosesc numai concealer. const intre 10-15 lei unul si te tine 2-3 luni. Cel de la seventeen est efoarte bun, ti-l recomand, din acela folosesc eu. Poti sa-ti iei si de la oriflame, jumate parte verde->dezinfecteaza, juamte parte bej-acopera.

pace si sanatate!

| hamsterx a răspuns:

Da normal. e mai bine asa decat sa folosesti fond de ten cu tonele.eu iti recomand de la oriflame, am si euhappy e bun :* te pup