Poți încerca ce încearcă și femeile, adică benzi de ceară, sunt usor de aplicat și sunt practice, caută-le la un magazin de cosmetice sau la farmacie, sunt ușor de folosit, trebuie doar să le ții un minut în palmă până se încălzesc, aplici pe zona respectivă, lași să acționeze puțin timp, iar după tragi cu putere. Sper că te-am ajutat.O zi faină, succes!
Multumesc de raspuns.Pot gasi sigur pe la farmacii? Tu ai folosit? Ce pret au?
Eu am folosit, dar mi le cumpăr din Italia, fiindcă aici locuiesc părinții mei și sunt ușor de procurat și ieftine.Dau 5 euro pe un pachet de mai bine de 10 benzi și sunt foarte eficiente, în România poți încerca la farmacii, magazine de cosmetică și uneori în supermarketuri, poți întreba la farmacie! Cât despre preț acesta variază..de la 10, 15, 20 de lei și mai mult pentru produse profesionale, dacă nu găsești benzi, mai este o variantă, ceară la "borcan" eu am găsit intr-un supermarket, foarte accesibilă, era undeva la 5 sau 10 lei dacă nu mă înșel.
Uite ce-am gasit pe un site, poate te ajuta : http://www.1001cosmetice.ro/produs/benzi-epilat
anonim_4396 întreabă: