Avon deoarece au produse super bune! Am incercat pana acum aproape toate produsele ( geluri de dus, creme, machiaje, oje, etc.) si crede-ma ca nu am nici un regret!
Intr-adevar, unii spun ca produsele Avon nu sunt bune dar depinde de organismul fiecaruia, de exemplu fondul de ten ( oricare de la Avon ) nu este la fel la tenul oricarei persoane, parfumul, depinde de ph pielii, si de aceea variaza produsele de la un caz la altul. In scoala mea sunt o gramada de reprezentanti la fiecare clasa gasesti cate un reprezentant pana si pustoaicele din clasa a 5 a isi cumpara produse de la Avon!
Prietenilor mei de asemenea la plac Avon, si recomanda oricui!
In plus, Avon e o firma foarte cunoscuta in lume! Are si reclama la TV:)
Metropolitan mii se pare asa o copie Avon , si produsele noi sunt gen Avon, putin schimbate
Deci, eu iti recomand prosusele Avon :X ceau:*
Eu sunt reprezentanta metropolitan si pot spune ca produsele sunt destul de bune la preturile pe care le au dar pe mine ma enerveaza ca de exemplu acum o saptamana mi-a fost expediat catalogul cel nou cu produse de argint si nici nu a ajuns inca si bijuteriile s-au epuizat deja.in rest e ok...insa si produsele de la avon sunt bune doar ca sunt mai scumpe fata de cele de la metropolitan
Avon.Este cunoscut in toata lumea, au multe reclame si produsele sunt foarte bune.Eu le folosesc si nu am nici un regret ca dau banii pe ele.
Am incercat produse de la ambele si clar avon e cel mai bun!
lacurile de unghii (produsele in general, dar am dat un exemplu) de la metropolitan sunt foarte proaste; e adevarat ca la metropolitan sunt produse mai ieftine, da' vorba aia "dai un ban si stai in fata"
Pai avon pentru ca e cunoscut si majoritatea fac comanda la avon, chiar daca produsele sunt putin mai scumpe decat la metropolitan sunt mai bune
Metropolitan!?-Nuu:-J. Categoric AVON! Deoarece produsele sunt de calitate si foarte bunee:X
Sincer-nu stiu de unde si pana unde o mai aparut si Metropolitan asta!!
Deci. Avon!
Eu am incercat ambele firme, la Metropolitan sunt si reprezentant, aici nu e vorba de calitate frate Stati calme si nu va agitati, Avonul e bun in felul lui si Metropolitanul la fel! eu sunt reprzentant la Metropolitan si am foarte multe cereri fac chiar 2-3 comenzi pe luna sunt ieftine is se vand bin e plus ca mai primesti si miicci cadouri, eu acum primit acum 1 set de testere de parfumuri si 4 pungulite asa promotionale sau le dau ei asa. plus 45 lei la o comanda de 1 milion jumaj eu sunt multumita nu imi trebuie mai mult
foricmarinaiuliana întreabă: