| pynnk a întrebat:

Mi-a aparut un cos mare pe barbie in piele crying( este mare si dureros.ce pot face sa scap mai repede de el?

7 răspunsuri:
| CrissuCristina a răspuns:

Pai...ca sa impiedici imflamarea acestuia trebuie sa iei un cub de gheata si sa il pui pe cos cam 5 minute.Alte remedii ar fi sa te dai cu pasta de dinti pe cos inainte de culcare si sa dormi cu aceasta pe fata sau sa te dai cu miere sau aloe vera. Poti, de altfel, sa iei un analgezic pentru ca va ameliora durerea.

| Alecsandraa97 a răspuns:

Zynerit.

| KellyGreen a răspuns (pentru Alecsandraa97):

Sa isi ia zunerit pentru un singur cos? ai folosit vreodata zynerit? Tu sti cat de agresiv e cu piele eu din cate stiu se da zynerit doar pe baza de retea.

| Alecsandraa97 a răspuns (pentru KellyGreen):

Da am folosit. Si e foarte bun pentru ce ii trebuie ei. Nu se ia numai pe baza de reteta, eu mi-am luat singura de la farmacie. happy

| faramatania a răspuns:

Aplică unguent de gălbenele pe locul respectiv,iar dacă, sau când va colecta, trebuie să-l storci, apoi continuă cu unguent, pînă se cicatrizează. yin yang

| onFire a răspuns:

Asteapta 2-3 zile pana se coace si dupa stoarce-l!laughing

| Anka5 a răspuns:

Fa-ti o masca cu albus de ou si cateva picaturi de lamaie. aplica aceasta masca pe piele cam o data de doua ori pe saptamana.sigur va functiona