| SweetSecrets a întrebat:

Mi-a aparut un cos mic pe obraz. Dati-mi o metoda sa scap de el pana maine. Funda la cea mai eficienta:*!love struck

Răspuns Câştigător
| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Să nu-l rupi fiindcă mâine când te vei trezi o să ai mai multe coşuri. Dăte cu cremă Niveea şi o să'ţi treacă.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Până mâine nu ai cum să scapi de el.
Pune tinctură de propolis pe el.
Pa, pa.

| Parisblue a răspuns:

Da-ti cu lamaie!winking

| anamaria06 a răspuns:

Cumpara-ti de la o farmacie naturista biter suedez, este foarte bun si o sa-ti usuce repede cosul

| Graphee a răspuns:

- Nu are cum să dispară până mâine. Ai putea să foloseşti cremă pentru acnee, cu siguranţă o găseşti în farmacie.

O seară plăcută!

| angel74dm a răspuns:

Scoate-l, să nu fie ieşit în relief şi apoi dă-te cu fond de ten, că după nume văz că eşti fată...

| rokssy a răspuns:

Eu am o "masca " care ustura foarte tare si imi dau cu ea de ficare data cand imi apare unul. dar nu mereu isi face efectul ca in cazul unui cos maaare pe frunte.crying tin minte ca mi-am dat cu toate cremele mele de cosuri toata searalaughing. asa cum a raspuns si Patraticaa este buna si crema nivea dar nu va trece de tot. maine poti sa-ti dai cu putin fond de ten pe el. succes. funda>

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Pune câteva picături de ulei 100% pur de arbore de ceai (tea tree) de la Thursday Plantation pe un bețișor de ureche si dai pe cos, o sa il usuce foarte repede.
La mine funcționează mereu, si iți recomand cu ceea mai mare încredere.