Legat de problema ta.incearca sa nu-l perii foarte des si asta cauzeaza ruperea firului de par de la radacina. posibil sa ai lipsa de calciu.sau din cauza stresului.am mai auzit persoane carora le-a cazut parul din aceste motive.eu am o solutie si un sampon.sunt putin scumpe dar nu exagerat iar dupa baie te dai pe carare cu solutia aceea si intr-o luna creste de la radacina aprox. 3 cm
In primul rand, fa niste analize.Lipsa Mg-lui e vinovat de cele mai multe ori, cauta cauza, tratea-zo si efectul dispare
Succes
Pai andreeeeaaa 3 cm intr-o luna? zi-mi te rog cum se numeste samponul!:X:X
adinaciosescu... mi-e teama sa-mi fac analize. Dar o sa-mi cumpar niste magneziu si calciu de la farmacie... sper sa se rezolve problema pentru ca mor daca chelesc
Caderea parului e un semnal ca exista dezechilibre in organism (provocate de stres, alimentatie necorespunzatoare, lipsa vitamine etc). In primul rand, ingrijeste-te de alimentatie (consulta eventual un medic). In al doilea rand, iti recomand sa renunti la sampoanele din comert ce contin f multe chimicale si sa le inlocuiesti cu ceva natural. Ce a functionat la mine cand la fel imi cadea parul vazand cu ochii? O reteta f simpla. Amesteci 2 galbenusuri de ou + 2 linguri de coniac + 2 linguri de apa (sau mai mult, doar sa pastrezi proportia intre cele 3 ingrediente), si te speli pe cap cu aceasta compozitie FARA sa folosesti sampon (nu, nu iti ramane gras parul, are efect de curatare la fel ca al unui sampon). Dupa vreo 4 luni, pe langa faptul ca parul a incetat sa cada, se vedea cum se regenereaza (multe fire mici care cresteau). Sper sa te ajute.
O masca homemade încercată de mine și care chiar da rezultate. 2 galbenusuri de ou cu 2 linguri ulei de măsline aplicat pe parul umed de 2 ori pe săptămână în primele 2-3 săptămâni după doar o data pe săptămână. Masca o ți pe par în jur de 10-15 minute.
La fel de mult îmi cădea și mie și am încercat masca asta și deja după 2-3 aplicări am observat ca nu îmi mai cădea asa tare. Acum aplic masca o data la 2-3 săptămâni sau mai mult. aaaa și încă ceva nu încerca 1000 de tratamente și măști pentru ca mai rău faci parului, alege una și încearcă cu aia.
Bafta.
Eu am luat pastile de la Revalid pentru caderea parul si m-am spalat cu sampon de la aceaasi marca.
Add georgi_png si vorbim.nu este id meu. s`a intamplat ceva si nu`mi mai merge parola :*
kalakkas întreabă: