Ai varianta sa te pensezi cu ata, poti sa inveti de pe tutoriale pe net, sau sa mergi la o cosmetica unde se face asta (in orasele mari). Si eu am puf vizibil pe fata si asa procedez. Bafta!
Nu scumpo dupa vrei sa iti creasca mai bine lasa asa. Dar este ceva in neinregula de ai par pe obrajiii fa o vizita la un doctor sa vezi ce spune.Si lasa parul in pace. mustata da dar parul acela nu
NU!
Doamne fereste cum sa te epilezi pe fata.Nu fa asta!
Nu esti barbat, itti imaginezi cum iti va creste? Si nu doar asta, doamne in niciun caz!
Si sa stii ca toata lumea are, daca te uiti atent.Doar ca la unii e mai vizibil si la altii nu.Lasa ca vine vara, ai sa te bronzezi si o sa se deschida, daca chiar te deranjeaza atat de tare. Dar nu fa greseala de al indeparta
:-o tu stii ce spui? sa te epilezi pe obraji? in niciun caz...stai in banca ta ca poate dupa o sa iti para rau si o sa ai si mi mult par(o sa pari ca un barbat care tocamai s-a "berberit"
Nu cred ca este chiar asa de vizibil, poati sa dai cu apa oxigenata sau cu decolorant, sa devina de culoare deschisa, nu te rade ca iti va creste foarte mult si isi va scrimba nuanta, se va inchide la culoare.
Poate sa fie si altceva, se numeste hirtusism si este o boala, daca iti creste doar in jurul perciunilor eu zic sa folosesti ce ti-am scris mai sus, daca este hirtusism, adica o crestere masiva de par in locuri unde n-ar trebui sa fie, atunci trebuie sa mergi la medic, parerea mea este ca nu ai asa de mult par cum spui.
DaciaRomania întreabă: